[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (65) 營運親生仔佐助

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

連登有愛

情人節活動冇佢d特效角 得d四星

係咪打任儲50石抽佢個pool好d?因為我打一場先得580pt要打成200場先換到一個忍具

30倍果關?
有幾多P幣呀你

20體個關

30體個關個小李太勁

儲左8000幾p幣 一抽又要擴倉

換左隻自來也未
覺醒左限4應該夠打30關架啦我諗

我以為你講友抽

我d p幣用晒黎換雙倍道具

記住每個月要留1000換果個月特效5星

情人要刷30關 升左人 夠打先

連登有愛

情人節活動冇佢d特效角 得d四星

係咪打任儲50石抽佢個pool好d?因為我打一場先得580pt要打成200場先換到一個忍具

30倍果關?
有幾多P幣呀你

20體個關

30體個關個小李太勁

儲左8000幾p幣 一抽又要擴倉

換左隻自來也未
覺醒左限4應該夠打30關架啦我諗

我以為你講友抽

我d p幣用晒黎換雙倍道具

記住每個月要留1000換果個月特效5星

情人要刷30關 升左人 夠打先

收到
啱啱先入game,原來又出咗個新pool,想伏人抽隻垃圾柱間同斑

咁多pool
極易中伏

一陣再開多幾個,個個都叫超忍,等你地抽錯
啱啱先入game,原來又出咗個新pool,想伏人抽隻垃圾柱間同斑

咁多pool
極易中伏

超忍不嬲都伏 超超忍更伏
仲要得終戰同兩隻過氣限 抽小南pool好過

咁多pool
極易中伏

咁多關半減無效仲有面叫人抽

咁多pool
極易中伏

咁多關半減無效仲有面叫人抽

斑柱間更加唔洗講 營運ho ball
屌上到80勝之後出個啲限四全部都裝時空間無效屌你老母咁撚多自私精
用限四就對面仆街限四
用仙鳴就人地打我會心我打人就無會心
又6道佐對面限四又屈我機
終佐查都未回夠就死撚咗啦
究竟我打緊啲咩 屌你老母就算我去抽佢啲限定咪又係無撚用 一個營運又唔係賺到錢又要折磨玩家係咩玩法
情人節30體一次先得1000 但total要5000x25件野
究竟刷唔刷得切
刷刷下刷左2個acc
一個終佐加限自
一個35佐

應該玩邊個好?
定係刷限4 or 35鳴好
屌上到80勝之後出個啲限四全部都裝時空間無效屌你老母咁撚多自私精
用限四就對面仆街限四
究竟我打緊啲咩 屌你老母就算我去抽佢啲限定咪又係無撚用 一個營運又唔係賺到錢又要折磨玩家係咩玩法

用p卡隊長,限四裝件情人pvp回查,你就應該夠打架啦
用限四就對面仆街限四

就算用p卡對面時空間無效都係無用 我發現可以仙鳴+坦四 利申差5場
刷刷下刷左2個acc
一個終佐加限自
一個35佐

應該玩邊個好?
定係刷限4 or 35鳴好

可以留左引繼先,目標是除左35嗚/佐/終佐/四代以外仲有其他限
呢四隻入面有2隻就可即開
用限四就對面仆街限四

就算用p卡對面時空間無效都係無用 我發現可以仙鳴+坦四 利申差5場

好噁心 終於打完100場
飛立同lawkit 係邊位巴打成十日冇on 冇人應明天就dele
裝邊幾件忍具減100%素早

屌你老母!出到冇人要先俾我!我而家要35鳴佐呀

暫時仲有用嘅,係S唔到啫
btw 靠佢同佢阿哥打完100場pvp

見冇晒人掛就知

多謝咁多位巴打既勁角

俾我過晒d忍玉關 六星左隻限四

岩岩用佢送D石抽左隻情人節大波田刷佢個關終於可以輕鬆D 不過完左活動係咪可以擺入倉

Thankyou 得個知字姐 唔會放出黎搞尻巴打們
多謝咁多位巴打既勁角

俾我過晒d忍玉關 六星左隻限四

岩岩用佢送D石抽左隻情人節大波田刷佢個關終於可以輕鬆D 不過完左活動係咪可以擺入倉

除非出新活動特效有佢份

d石留黎抽35系列果5隻就岩
或者你有愛ge角色

好過冇,成十幾廿件忍具終於有得用

月尾每日一石,記得打

原來得24 27兩日
多謝新營運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞