[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (65) 營運親生仔佐助

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
大家PVP打到第幾場

細帳15場
正ac 唔夠抽
大蟲巴e+點打

我用白絕弱體,好好用又雙閃光
技一降速降防,技二加攻加速,差唔多一下一件

覺醒到嘅白絕仲珍貴過限
我睇對面用咩,2人組遇唔到六/終佐/限四

用白絕好爽,對面慢到

超難覺醒

我都係到今次共鬥先僅僅夠覺醒,覺醒料難跌到
基本上果個都係用五忍,白絕就屈哂呢堆,連限四都未放技就俾我用白絕秒左

上次用曬啲料所以今次隻面具帶土覺唔到
呢排神運 限四一出果陣抽到 轉營運送果58石中了35佐 15石中了帶土 頭先pvp送d散石抽了幾下中左35卡

癡線頭先11點送一石夠五粒又單抽中埋新限自

夠啦你

細帳15場
正ac 唔夠抽
大蟲巴e+點打

覺醒到嘅白絕仲珍貴過限

用白絕好爽,對面慢到

超難覺醒

連共闘任都冇打過

冇白絕,覺到都閃光唔到
2人組用緊終佐搭限鼬,對面慢,限鼬一下一條命,可以連續出

邊隻鼬

細帳15場
正ac 唔夠抽
大蟲巴e+點打

覺醒到嘅白絕仲珍貴過限

用白絕好爽,對面慢到

超難覺醒

我都係到今次共鬥先僅僅夠覺醒,覺醒料難跌到
基本上果個都係用五忍,白絕就屈哂呢堆,連限四都未放技就俾我用白絕秒左

上次用曬啲料所以今次隻面具帶土覺唔到

我面具帶土未覺,盾4又覺唔哂,今次啲料好難跌,已放棄

有隻半新手acc 有冇性趣呀

有呀
巴打幾錢放

玩左冇耐架咋
忍具得送果set 同帶土專屬
$0

很想要呀巴打,但你點俾我?
email?

thanks

你係度留低個email

someoneishuman@gmail.com
感謝巴打

sent

細帳15場
正ac 唔夠抽
大蟲巴e+點打

覺醒到嘅白絕仲珍貴過限

用白絕好爽,對面慢到

超難覺醒

連共闘任都冇打過

冇白絕,覺到都閃光唔到

邊隻鼬

十拳
呢排神運 限四一出果陣抽到 轉營運送果58石中了35佐 15石中了帶土 頭先pvp送d散石抽了幾下中左35卡

癡線頭先11點送一石夠五粒又單抽中埋新限自

夠啦你

跟機抽左兩下

覺醒到嘅白絕仲珍貴過限

用白絕好爽,對面慢到

超難覺醒

連共闘任都冇打過

冇白絕,覺到都閃光唔到

邊隻鼬

十拳

原來得2隻都冇
問黎多舊魚
正acc放棄pvp

月尾每日一石,記得打

月尾每日一石,記得打

btw 仙鳴都出左十幾廿隻,六道尾獸果d都出晒卡,主線仲未到疾風傳

月尾每日一石,記得打

btw 仙鳴都出左十幾廿隻,六道尾獸果d都出晒卡,主線仲未到疾風傳

真心唔記得左有通常任呢樣野
營運:掠唔到水,得閒先啦

月尾每日一石,記得打

話時話之前投票嗰個終結之谷event去咗邊

月尾每日一石,記得打

佢話要2個月時間design
應該黎緊3月就係?

月尾每日一石,記得打

佢話要2個月時間design
應該黎緊3月就係?

轉左營運,走數味濃
同一個對手,同上次同一隊,有35鳴佐櫻,但全部5星 好彩佢棄左驚
20000pt 好快刷完 全勝數有排
同一個對手,同上次同一隊,有35鳴佐櫻,但全部5星 好彩佢棄左驚

準備好下個月pvp 打一隊6星35未

到時掛俾你地打囉

到時掛俾你地打囉

2隻35嗚 +佐+櫻
大家大亂鬥打到第幾場?
大家升級試打到第幾場?
大家升級試打到第幾場?

DLLM 打到28咋, 完勝100回即係要打300場真係好ON9
夠50石博下35cost,入谷呀喂....

點知又35嗚,出2隻會唔會好好打?
大家升級試打到第幾場?

DLLM 打到28咋, 完勝100回即係要打300場真係好ON9

50場我應該會停手
大家升級試打到第幾場?

50場我應該會停手

放單限4 高速刷緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞