[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (65) 營運親生仔佐助

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
大家最鍾意既pvp第三屆黎喇

又有闘忍祭釣傻仔啦

今次到彌彥
btw beta夠未
大家最鍾意既pvp第三屆黎喇

又有闘忍祭釣傻仔啦

今次到彌彥
btw beta夠未

次次都話調整
次次都係得2隻玩晒
巴打完rank掛返35佐 thx
巴打完rank掛返35佐 thx

情人節唔想再刷野
上面兩位掛一掛終佐得唔得,刷緊情人節

ok
但終佐都唔夠用咩

ok
但終佐都唔夠用咩

成個fd list連埋路人都冇終佐

ok
但終佐都唔夠用咩

成個fd list連埋路人都冇終佐

ok 難得有人用
lm
又刷左新ac 35鳴+限四代
想問點樣打50體情人節 小李普攻幾下收皮 仙鳴2條命一陣玩哂
lm
想問點樣打50體情人節 小李普攻幾下收皮 仙鳴2條命一陣玩哂

新acct唔齊忍具好難
前題係要用大波田擋小李普攻,或者有奶媽
朋友仙鳴應該可以一隻打哂,加埋你嗰兩隻限應該冇問題,限四每人打一下debuff哂佢地先
想S就要靠35佐或者用出血,不過要其他角配合
有冇巴打有情人節井野
專心刷緊情人節任
小弟ID:82809214
打情人節任冇奶過唔到50
張小南又畫得幾靚
張小南又畫得幾靚

35卡卡西其實好唔好用?
張小南又畫得幾靚

Jed
35卡卡西其實好唔好用?

全部35 cost都潛力係限
張小南又畫得幾靚

Jed

仲未變MK妹嘅小南
lm

新acct唔齊忍具好難
前題係要用大波田擋小李普攻,或者有奶媽
朋友仙鳴應該可以一隻打哂,加埋你嗰兩隻限應該冇問題,限四每人打一下debuff哂佢地先
想S就要靠35佐或者用出血,不過要其他角配合

新acc好難架
剩係要覺醒2隻6星都有排煩
50情人難度太高,要靠助人過
刷應該好難,好慢
屌打得咁辛苦都無5% 仲要係臨尾一個鐘比啲平日都可以無嘢做既人反cup好撚灰 以後如果下晝唔得閒既rank唔會再打
屌打得咁辛苦都無5% 仲要係臨尾一個鐘比啲平日都可以無嘢做既人反cup好撚灰 以後如果下晝唔得閒既rank唔會再打

sad

sad

想問下賣ac可以去邊賣 同埋價位大約幾多(都有10幾廿隻限) 呢掛覺得隻game愈嚟愈嘥時間營運又愈嚟愈閪有啲想棄

同你一撚樣
我1點仲0.33% 因為要做野無得再打
諗住早兩日唔打10個鍾都係跌到由0.35跌到0.4左右
屌你老母 諗住可以安心做野
仆街 一派獎時係0.51-1%range
唔撚再比錢落呢隻垃圾到
轉行玩龍珠

同你一撚樣
唔撚再比錢落呢隻垃圾到
轉行玩龍珠

最後一日又點同呢,啲人實衝,得少少保險實唔夠

同你一撚樣
唔撚再比錢落呢隻垃圾到
轉行玩龍珠

最後一日又點同呢,啲人實衝,得少少保險實唔夠

咁比著我得閒我都會衝 但係屌緊既係佢完個時間好多人都唔會得閒喎 真係唔使做咩 次次都下晝完打機定打工我無得揀喎 揀啲正常大部份人會得閒既時間完唔得咩 e.g. 2300/0000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞