[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (65) 營運親生仔佐助

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
個背景好天使feel
張小南又畫得幾靚

Jed

仲未變MK妹嘅小南

係個下鍔有dd怪
屌打得咁辛苦都無5% 仲要係臨尾一個鐘比啲平日都可以無嘢做既人反cup好撚灰 以後如果下晝唔得閒既rank唔會再打

同你一撚樣
我1點仲0.33% 因為要做野無得再打
諗住早兩日唔打10個鍾都係跌到由0.35跌到0.4左右
屌你老母 諗住可以安心做野
仆街 一派獎時係0.51-1%range
唔撚再比錢落呢隻垃圾到
轉行玩龍珠

最後一日又點同呢,啲人實衝,得少少保險實唔夠

咁比著我得閒我都會衝 但係屌緊既係佢完個時間好多人都唔會得閒喎 真係唔使做咩 次次都下晝完打機定打工我無得揀喎 揀啲正常大部份人會得閒既時間完唔得咩 e.g. 2300/0000

以前超忍都係12點至1點呢段時間開,event就5點至6點先完,而家event同超忍都變左做2點至3點完,兩頭唔到岸
不過呢啲ranking打黎冇乜意思,打唔到咪由得佢
個背景好天使feel

個背景幾match
屌打得咁辛苦都無5% 仲要係臨尾一個鐘比啲平日都可以無嘢做既人反cup好撚灰 以後如果下晝唔得閒既rank唔會再打

同你一撚樣
唔撚再比錢落呢隻垃圾到
轉行玩龍珠

龍珠咪又係咁

同你一撚樣
唔撚再比錢落呢隻垃圾到
轉行玩龍珠

最後一日又點同呢,啲人實衝,得少少保險實唔夠

咁比著我得閒我都會衝 但係屌緊既係佢完個時間好多人都唔會得閒喎 真係唔使做咩 次次都下晝完打機定打工我無得揀喎 揀啲正常大部份人會得閒既時間完唔得咩 e.g. 2300/0000

以前超忍都係12點至1點呢段時間開,event就5點至6點先完,而家event同超忍都變左做2點至3點完,兩頭唔到岸
不過呢啲ranking打黎冇乜意思,打唔到咪由得佢

呢個故事教訓我 唔好太投入呢隻game
6星小南勁唔勁?有無巴打試過?
限4好勁
1打4
回20%查先係pvp神器

整左兩件
征龍巴點組隊,我未開始打

同你一撚樣
唔撚再比錢落呢隻垃圾到
轉行玩龍珠

龍珠咪又係咁

呢句真
天下一最尾重爭得勁 不過就夜晚9點先完
6星小南勁唔勁?有無巴打試過?

用左人地果隻玩左局,好似好屎ga?

整左兩件
征龍巴點組隊,我未開始打

仲試緊邊個好
唔夠回20%查忍具呀
想打4件番黎 專屬都冇佢勁
打落係限4最勁
終佐不確定因素好大
番去試下終佐隻抽人地成隊得唔得

同你一撚樣
唔撚再比錢落呢隻垃圾到
轉行玩龍珠

龍珠咪又係咁

呢句真
天下一最尾重爭得勁 不過就夜晚9點先完

我都唔知佢地爭咩
打落係限4最勁
終佐不確定因素好大

終佐迴避感覺真係低左 限4 2招收佢皮
雖然有時連續比佢閃技
屌你隻35佐迴避自己招技二
咁撚神奇嘅事真係得gree先諗到
打落係限4最勁
終佐不確定因素好大

雖然有時連續比佢閃技

六道佐繼續屌打對面
打落係限4最勁
終佐不確定因素好大

雖然有時連續比佢閃技

六道佐繼續屌打對面

我隻限4未11忍,pvp根本冇得打?

更新果陣就試過
25鳴佐 柱間都係

35佐: 我而家唔憎惡, 等你地自己憎惡
打落係限4最勁
終佐不確定因素好大

雖然有時連續比佢閃技

六道佐繼續屌打對面

冇限4,pvp根本冇得打?
打落係限4最勁
終佐不確定因素好大

雖然有時連續比佢閃技

六道佐繼續屌打對面

我都係未11忍
睇你對手 如果有11忍限4 都幾惡
希望佢唔係打你限4先啦
考慮用時空間&尾獸無效果件忍具

btw 千年殺卡西幾好用

更新果陣就試過
25鳴佐 柱間都係

打打下連對面隻終佐都迴避咗自己招技二
打落係限4最勁
終佐不確定因素好大

雖然有時連續比佢閃技

六道佐繼續屌打對面

我都係未11忍
睇你對手 如果有11忍限4 都幾惡
希望佢唔係打你限4先啦
考慮用時空間&尾獸無效果件忍具

btw 千年殺卡西幾好用

征龍bro抽到限四?
定抑或係細帳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞