[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (65) 營運親生仔佐助

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實9尾班係咪抽唔到

小南pool
刷左好耐?
新手岩岩開始要做D乜先, 無乜方向感
其實9尾班係咪抽唔到

小南pool
刷左好耐?

刷首抽果時成日出
刪咗啲唔on既人 想add返多啲巴打
有仙鳴終佐限四 不過限四未滿忍道 玩咗年幾都算係老手

巴打滿左

我玩冇耐 都想ADD 多D巴打

31209354 掛緊六星限四 有回查蛋

咁快 你幾倍?

3隻大波田 26 28 29 加埋16倍

再用巴打們35鳴 35佐打30體個關一場3200

之後發現原來夠打50體個關一場6400

刷到返黎用個下覺得抵返晒
佢D活動完既時間堆埋晒一齊

諗緊打埋個70幾場昇級試好定打多件情人節忍具俾35櫻

我一開始係咁做任務拎石抽十連

抽到D特效角打活動好爽

雖然我都係玩左唔夠一星期

睇活動任務有冇你果隻限岩用嘅忍具為目標
今次黎講 限4 雷佐 用情人節20%回查幾好用
但活動就得番唔夠2日
睇你有冇時間玩啦

首先要覺醒限4 到6星
打素材關卡要40體又難,要靠老屎忽carry
post 第一頁有fd list add晒佢,同埋e個post 好多老手都留低左ID,自己搵下

狂打主線任升lv 到體有40上限先(順手睇過關條件拎埋石),順手打曜日任覺醒埋限4 到 100lv

跟住靠老屎忽fd打6星素材關覺醒6星

6星左再刷情人節忍具同打pvp
佢D活動完既時間堆埋晒一齊

諗緊打埋個70幾場昇級試好定打多件情人節忍具俾35櫻

why not both
刪咗啲唔on既人 想add返多啲巴打
有仙鳴終佐限四 不過限四未滿忍道 玩咗年幾都算係老手

巴打滿左

我玩冇耐 都想ADD 多D巴打

31209354 掛緊六星限四 有回查蛋糕

我應該仲未滿位喎 我都add唔到巴打 會唔會係你滿咗
限四打我終佐百發百中,屌你老母洗唔洗咁陰濕

你自己用限四打人就唔係 發覺佢剩係nerf咗上兩次既mvp九鳴6道佐 兩隻個傷害都廢咗好多 下次就會到限4

你自己用限四打人就唔係 發覺佢剩係nerf咗上兩次既mvp九鳴6道佐 兩隻個傷害都廢咗好多 下次就會到限4

傷害廢都算,我屌你老母而家限四邊撚到寫住可以必中?其他人打我終佐有時都仲避到,限四真係未撚避過

傷害廢都算,我屌你老母而家限四邊撚到寫住可以必中?其他人打我終佐有時都仲避到,限四真係未撚避過

感覺上掛
我用限4 都比終佐係咁miss 頭4/5次中1咁
不過感覺係一旦中左一次,下一次就必中咁濟

感覺上掛

你用限四 同電腦用限四唔同
屌奶星啱啱on9咗,唔記得隻35櫻已經滿忍咗,仲塞咗10張3星忍道卷俾佢

感覺上掛

Pvp嗰種on9真係打到燥 你話我唔比錢抽啲鬥忍祭所以輸就話姐 但係就算抽哂啲鬥忍限定都係無撚用同垃圾 個系統係唔成熟到鬥快打 然後次次邊隻勁就nerf邊隻 又勁鳩多無效迴避打柒咩 啲獎勵又唔係正又逼人打咁多次 明明成件事係唔會賺到錢又要虐待玩家

感覺上掛

調返轉到我用限四又比啲終佐避哂
前日打完100場琴日連game都冇開
刷到好頭暈
屌奶星啱啱on9咗,唔記得隻35櫻已經滿忍咗,仲塞咗10張3星忍道卷俾佢

個10張3星卷都唔會升到架啦
個機率應該仲低過中限

個機率應該仲低過中限

咪係 仲以為10張5星

個機率應該仲低過中限

咪係 仲以為10張5星

10張3星卷都好珍貴

個機率應該仲低過中限

咪係 仲以為10張5星

10張3星卷都好珍貴

試過15張升7
其實9尾班係咪抽唔到

頭先無聊刷首抽抽到9尾班巴打係唔係要
點解有時用限鋼手1打人幾十萬傷
有時得幾千傷?
有時得幾千傷?

倍攻會睇埋對面防禦
你打幾十萬應該係減左對面防
一樓有講呢隻game啲傷點計
有時得幾千傷?

嗰招係倍數傷害,自身攻擊力越高,對手防禦越低,傷害越大。越高級嘅對手防禦通常越高,我諗你係打緊唔同嘅人。boss唔減佢防嘅話傷害得好小。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞