[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (65) 營運親生仔佐助

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
打落係限4最勁
終佐不確定因素好大
番去試下終佐隻抽人地成隊得唔得

終佐迴避感覺真係低左 限4 2招收佢皮
雖然有時連續比佢閃技

六道佐繼續屌打對面

我隻限4未11忍,pvp根本冇得打?

我都係未11忍
睇你對手 如果有11忍限4 都幾惡
希望佢唔係打你限4先啦
考慮用時空間&尾獸無效果件忍具

btw 千年殺卡西幾好用

征龍bro抽到限四?
定抑或係細帳

係呀 細帳 限4
限4pvp 一定要用回20%查果件
降人地技速真係玩晒
除非無效,青蛙料理忍具/四代入邊件衫/六道斑
諗諗下35鳴裝料理秒鳩限4應該仲勁
打落係限4最勁
終佐不確定因素好大
番去試下終佐隻抽人地成隊得唔得

雖然有時連續比佢閃技

六道佐繼續屌打對面

我都係未11忍
希望佢唔係打你限4先啦

征龍bro抽到限四?
定抑或係細帳

係呀 細帳 限4
降人地技速真係玩晒

用六道佐都秒到

雖然有時連續比佢閃技

六道佐繼續屌打對面

我都係未11忍
希望佢唔係打你限4先啦

征龍bro抽到限四?
定抑或係細帳

係呀 細帳 限4
降人地技速真係玩晒

用六道佐都秒到

先打限4就岩
btw電腦用限4應該唔勁
都係用一隻終佐玩,冇變過
最撚憎撞到有料理既35鳴
要連贏三局真係好戇鳩
你平衡好嘅話係應該勢均力敵,贏一場都難,而唔係秒對面,但要連刷三局

用終佐次次都係打果3個玩家
啱啱撞到隻0速P幣卡卡西,想逼我100round自己收皮
慘得過我咁啱帶咗隻柱間,用普攻打撚死佢
有冇人試過6星限自勁唔勁
啱啱撞到隻0速P幣卡卡西,想逼我100round自己收皮
慘得過我咁啱帶咗隻柱間,用普攻打撚死佢

我都遇過,呢d真係要落地獄

用終佐次次都係打果3個玩家

有個轉左單限四,s9m 好彩佢得一條命
要連贏三局真係好戇鳩
你平衡好嘅話係應該勢均力敵,贏一場都難,而唔係秒對面,但要連刷三局

對面又限四又兩條命嘅終佐又三條命加志摩料理嘅35鳴又玖辛奈,痴撚線

不過都係打我唔死
6星小南 曉x4 冇任何skill damage buff
打到60萬,忍11先有閃光
要連贏三局真係好戇鳩

對面又限四又兩條命嘅終佐又三條命加志摩料理嘅35鳴又玖辛奈,痴撚線

不過都係打我唔死

要連贏三局真係好戇鳩

不過都係打我唔死

第一局遇到限四會比佢sm,buff都開唔切
趁d人未換哂限四打多幾場先
要連贏三局真係好戇鳩

不過都係打我唔死

第一局遇到限四會比佢sm,buff都開唔切

我用35嗚單屌晒佢算

好彩我300-400RANK冇乜強大嘅巴打

好彩我300-400RANK冇乜強大嘅巴打

下場又撞到,轉左35料理鳴
屌你限四必中架?避唔撚到既

個人覺得迴避率真係低左

個人覺得迴避率真係低左

以後終佐互屌打到2046,e+一陣就分勝負

個人覺得迴避率真係低左

以後終佐互屌打到2046,e+一陣就分勝負

以前
擺一隻終佐唔得啦 好易比4代收皮
擺一隻終佐唔得啦 好易比4代收皮

第一局遇到就gg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞