[薄扶林大學]Reading Week?做功課啦柒頭(5)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
grade已爛

照舊爆4

mola mola

唯有 final追

追gpa仲難過追女
JMSC1001先伏
有冇ching知佢個social media report要點做
d外國人超級博盡
番到pt 賺錢去旅行
chemistry students

其實我認唔到邊個係你

其實我認唔到邊個係你

咁咪幾好
番到pt 賺錢去旅行

but no intern
有無engine仔覺得year1應該開個course教人遊走CB同HW
有冇人知1203靚grade不?

Engg1203?

Yes

靚,利申上個Sem B+

靚grade但幾chur

Exam困難不?

溫哂turor就基本上識哂

Mid term唔太識係咪等死

其實我認唔到邊個係你

咁咪幾好

有無engine仔覺得year1應該開個course教人遊走CB同HW

好似hw 2樓同cb 相連

有無方法由地面直接入去 次次都搵幾個字先入到去 成棟野又陰陰深深咁

有無方法由地面直接入去 次次都搵幾個字先入到去 成棟野又陰陰深深咁

Agger
之前搵engine soc房搵左勁撚耐
成個迷宮咁
Cchu9015 大伏
Chur到仆街!
唔好reg
有人搶咗我個名,所以加多點響後面
Cchu9015 大伏
Chur到仆街!
唔好reg

叫左all in CCST9012
https://hk.news.yahoo.com/%E6%B8%AF%E5%A4%A7%E8%AB%96%E6%96%87%E7%96%91%E9%81%AD%E4%BE%B5%E6%AC%8A%E4%BA%8B%E4%BB%B6%E7%8F%BE%E7%BE%85%E7%94%9F%E9%96%80-221113119.html

條奸商真係世界級,拎完人哋啲文去擅自出版仲要理直氣壯話「保留法律追究權利」
番到pt 賺錢去旅行

but no intern

Exactly
Cchu9015 大伏
Chur到仆街!
唔好reg

依家先知

做左essay味
有冇巴絲喺沙萱/二村 得閒冇野做
帶兩枝酒黎墳場 傾個計 我出錢
有冇巴打識人yr4先黎轉major?

利申:想轉

好似識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞