[薄扶林大學]Reading Week?做功課啦柒頭(5)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
有無sci 巴絲?

除咗大字報,Cut Math/Phy 同 Astronomy majors 好似無咩嘢咁。

有個gp搞緊野
突發: 出咗exam timetable

exam分到開一開,正!

雖然極遲完sem

士誠bb你就好 我5日考4科

正呀⋯⋯13號先開始考試考到24號,考3科,科科隔到開一開

9 13 23
然後我買撚咗22號五月天嘅飛

scnc 1112 mid term 啲chem 係咪痴撚線

其實成個1112都係痴撚線

除左tutor

stephanie ng

無圖學人討論,此風不可長
想問下如果未考ielts係咪已經無得報hkuww嘅late round喇
同埋final year係咪正常都冇得去exchange

我係final year去啊

佢上面唔係寫all non-final years咩

但我真係有offer

yr3報咪final year去,有咩問題?

scnc 1112 mid term 啲chem 係咪痴撚線

除左tutor

呢個真係有啲難度
psyc1001
冇上過lecture 人生已完
psyc1001

睇書都夠啦
我想問下今個sem 有冇位Victor 兄讀fluid mechanics ?
psyc1001

睇書都夠啦

佢好多題目都係based on lecture講例子 書冇

除左tutor

呢個真係有啲難度

搵唔到圖
你take 佢course 咪見到

除左tutor

呢個真係有啲難度

搵唔到圖

網上容乜易搵到
psyc1001

睇書都夠啦

我個fd話好易
psyc1001

睇書都夠啦

我個fd話好易

真係唔難
不過佢又真係會問返佢係lecture講咗咩
但都係一兩題姐 加油啦
psyc1001

睇書都夠啦

我個fd話好易

真係唔難
但都係一兩題姐 加油啦

我考左mid term la ching3題long q都同lecture有關仲要問佢係堂上講左咩例子
psyc1001

睇書都夠啦

我個fd話好易

真係唔難
但都係一兩題姐 加油啦

我考左mid term la ching3題long q都同lecture有關仲要問佢係堂上講左咩例子

原來考咗 sor
又改咗format
psyc1001

睇書都夠啦

我個fd話好易

真係唔難
但都係一兩題姐 加油啦

原來考咗 sor
又改咗format

同A range講
psyc1001

睇書都夠啦

我個fd話好易

真係唔難
但都係一兩題姐 加油啦

原來考咗 sor
又改咗format

同A range講

仲有final exam 嘛
psycho midterm exam
今晚又唔駛瞓

除左tutor

呢個真係有啲難度

搵唔到圖

網上容乜易搵到

就係冇
考psycho早走是常識吧
有冇人考左psyc1001 覺得好難 我覺得自己頂盡b-
Major Psyc等於玩命
大家諗清楚
>90 先A+
Major Psyc等於玩命
大家諗清楚

minor 呢
>90 先A+

long q 鳩吹 唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞