[薄扶林大學]Reading Week?做功課啦柒頭(5)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
上多五星期就完sem啦!!!!!!!!!!!!!Yeah

仲有final呀

考到23號,你唔係24號最後一科嘅可以收收皮先

就係我啦
有無law人係度
llb追progress有心無力 d reading 山泥傾瀉咁倒落黎 唉

唔係呢科路過
但我個fd好似都係追唔切 但灰到盡頭睇開左

仲有final呀

就係我啦

考三科咁少就唔好出聲

仲有final呀

就係我啦

考三科咁少就唔好出聲

2-12考4科

仲有final呀

就係我啦

9 13 23
你都係可以收皮先
econ1210 miss左6個online assignment 係唔係已經跌左個subgrade
econ1210 miss左6個online assignment 係唔係已經跌左個subgrade

搞乜miss左
你指Sapling呀嘛?

上個sem miss左3.5個
最後A左

搞乜miss左

最後A左

下個sem 有啲想take, 想問exam難唔難? 拎A 嘅話midterm同 final exam分別幾多percent 倒?
thx

仲有final呀

我係考到24號

仲有final呀

就係我啦

9 13 23
你都係可以收皮先

4 8 9 10 24
你都可以收一收皮先

仲有final呀

就係我啦

9 13 23
你都係可以收皮先

4 8 9 10 24
你都可以收一收皮先

Meh major
忽然有種念頭想早d離開呢個世界

喂 唔好做傻事呀

邊度好跳d?
你地啲訓覺衫幾耐洗一次?
忽然有種念頭想早d離開呢個世界

喂 唔好做傻事呀

邊度好跳d?

IFC

搞乜miss左

最後A左

下個sem 有啲想take, 想問exam難唔難? 拎A 嘅話midterm同 final exam分別幾多percent 倒?
thx

我上個sem take,Mid term median 6x%到,我78%,高一個sd
Final 好難 我有10分冇做,仲有好多亂做,佢本身話total grade 85%先a range,我諗cut off一定有adjust過

冬天就三四日
夏天可能兩日就洗 我好易出汗

冬天就三四日

你好乾淨
我聞到自己好酸叔 但我覺得要去衣櫃拎過套好煩
就快著左一個月

冬天就三四日

你好乾淨
就快著左一個月

一個月wtf

仲有final呀

就係我啦

9 13 23
你都係可以收皮先

4 8 9 10 24
你都可以收一收皮先

屌你乜撚野科咁19 仲19過垃圾E&F

冬天就三四日

你好乾淨
就快著左一個月

夏天係一日兩件㗎喎
初黎報到

MINOR 咩科最易

冬天就三四日

你好乾淨
就快著左一個月

心理學上反映到你有咩人格?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞