[薄扶林大學]Reading Week?做功課啦柒頭(5)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
我都想覆post 但係搭唔到嗲
唔似得你地個個都係econ/engine

reading week準備瞓返成個星期
mid term等收皮

有得訓係好事黎嘅
好似係

你講野咁似我個fd嘅

mid term等收皮

有得訓係好事黎嘅
好似係

你講野咁似我個fd嘅

我都好想有得瞓
surveying camp巴打緊唔緊張
我果組有女喎

咪就係,黑雨都要拎把閪尺同閪燈照吓照吓

果部機仲要全手動,又濕尻又難用
搞咁多野都唔知為D乜撚野

手動先正囉唔該

度咩
leveling?

我做detailing
molamola

乜咁多civil撚喺度
利申今個sem survey

今個sem有冇正女女讀survey?
一齊去survey camp

你第一日讀civil 咩?
你有冇見過有正女女讀civil 呀?

我見過
識唔識yoyo

不負責任留言:central group有靚女

mid term等收皮

我明 其實冇同科嘅人又真係難啲傾到

agger

度咩
leveling?

我做detailing
molamola

乜咁多civil撚喺度

我見過
識唔識yoyo

收啦⋯⋯central group 係聯合蟈,我去廁所行過聽到全蟈話交留,心諗幾時變左香港人民第一大學⋯⋯

我做detailing
molamola

乜咁多civil撚喺度

我見過
識唔識yoyo

收啦⋯⋯central group 係聯合蟈,我去廁所行過聽到全蟈話交留,心諗幾時變左香港人民第一大學⋯⋯

*交流

乜咁多civil撚喺度

我見過
識唔識yoyo

*交流

又或者你睇下central group人名表......十二個人有十個個名係 蟈話拼音
有無人ccgl9047?
頂佢又話星期五出paper題目?
仲有兩個星期dead喇成2000字,我連題目都唔撚知呀屌你老尾,我黎緊有3個mid term你畀我早d開始份paper好無

今個sem reg左cchu9032 power language
Workload 低到太開心
20%tutorial (一sem得五個一小時tutorial)
80%group project(5-7人一組 present 10分鐘only 再加個短group portfolio)
Reg個時都唔知咁低workload
有無人ccgl9047?
頂佢又話星期五出paper題目?
仲有兩個星期dead喇成2000字,我連題目都唔撚知呀屌你老尾,我黎緊有3個mid term你畀我早d開始份paper好無

今個sem reg左cchu9032 power language
Workload 低到太開心
20%tutorial (一sem得五個一小時tutorial)
80%group project(5-7人一組 present 10分鐘only 再加個短group portfolio)
Reg個時都唔知咁低workload

我個cc 一個禮拜幾十頁reading 加pop up quiz 問reading 內容
Cc project d groupmates好難頂 叫人做野自己又去左旅行
Cc project d groupmates好難頂 叫人做野自己又去左旅行

I know that feel
以前做econ CC project 全組唯一一個讀過econ既去左兩轉旅行

I know that feel
以前做econ CC project 全組唯一一個讀過econ既去左兩轉旅行

mid term等收皮

agger

我地講啲令大家都參與到討論既野啦
大家平時翻學食咩 campus定落水街多 每日諗食咩係最大既煩惱

我都係groupmate去左旅行 叫佢做野唔撚理我 屌 好撚多quiz 想清左啲project先呀仆街
有有人呢個sem有reg 2101 知唔知幾時midterm

mid term等收皮

agger

我地講啲令大家都參與到討論既野啦
大家平時翻學食咩 campus定落水街多 每日諗食咩係最大既煩惱

試過去rome cafe ,好正
有有人呢個sem有reg 2101 知唔知幾時midterm

reading week之前midterm完啦喎

一路好走

我見過
識唔識yoyo

*交流

又或者你睇下central group人名表......十二個人有十個個名係 蟈話拼音

啱啱stalk完
有一個真係唔錯
利申唔係central

我見過
識唔識yoyo

*交流

啱啱stalk完
有一個真係唔錯
利申唔係central

強國人⋯⋯

不了⋯⋯
據統計,大陸女人全民皆

一路好走

我見過
識唔識yoyo

*交流

啱啱stalk完
有一個真係唔錯
利申唔係central

巴打係咪講緊冇戴眼鏡,女仔之中生得好高果個?
如果佢著衫似番個女人,化下妝應該model 級⋯⋯
但佢著衫仲man 過我

一路好走

math?
咁多個2101鬼知你噏乜咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞