[薄扶林大學]Reading Week?做功課啦柒頭(5)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
有冇人有ENGG1203 既功課SOLUTION (任何年份都得)

佢BLOCK撚晒之前D年份
正仆街

lihkghihi@gmail.com

GOOGLE DRIVE SHARE

交左

Y so fast

Easy af

Answer plz

你唔識D咩 除左op amp part b難諗左D之外其他全部note/lab都有提過

Part b唔識

Engine course主要計exam quiz
Assignment 求其做咪算

交左

Y so fast

Easy af

Answer plz

你唔識D咩 除左op amp part b難諗左D之外其他全部note/lab都有提過

Part b唔識

Sub9 intro course 玩呢樣玩個樣呀

交左

Y so fast

Easy af

Answer plz

Part b唔識

上個sem讀咗致以最深切慰問
利申:有keep source

Y so fast

Easy af

Answer plz

Part b唔識

上個sem讀咗表示:致以最深切慰問
利申:有keep source
Academic Adviser係咪一定要見,唔見會點

人地都要交差架 求其見下啦
雖然我去左旅行
但我有做嘢 而且得我做嘢
屌哂你地老母呀
Hi 有冇engine既巴打
利申:fm小薯

冇人搵過我

無見過

hi

無見過

冇見過
咁就過左一半

hi

過咗個sem仲叫自己fm
利申:year 1

hi

過咗個sem仲叫自己fm
利申:year 1

here engine毒毒 今個sem 上緊咩?

小薯個term 咁熟面口

無見過

冇見過

sd過email 約
屌佢覆都唔撚覆

無見過

冇見過

sd過email 約
屌佢覆都唔撚覆

唔洗理 有時佢有冇约到人都唔知
試過约完去到人影都冇
btw 有冇巴打有Structural analysis / R.C. Coates, M.G. Coutie, F.K. Kong

嘅pdf 版
hkul 揾唔到
盈盈姐點解愈黎愈大陣雞味
有冇人知MECH2414幾時mid term
有冇人知MECH2414幾時mid term

下個星期一

係咪只考Wang個part?
出左排名個dean又打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞