[薄扶林大學]Reading Week?做功課啦柒頭(5)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike

利申:minor左clit

屌,仲洗問既
GCIN hea住讀都輕鬆靚grade,係多grp project做但真係好撚hea,
Complit又要每個星期prep reading+睇好撚文藝既電影,除非你本身好sophisticated+有critical thinking唔係真係唔好揀 文史哲既combination真係
d theory連我個alaw朋友都話難明
利申: final year Complit major

我今個sem 打算free elective GCIN俾人reject 左

下次再努力,我都只係讀過1001同2006溫
2006真心正,baniel好撚nice,又好笑

下個sem 試下再reg 過
有冇其他free elective推介

要:
靚grade
低workload

(本身讀civil, workload 多,考試難到仆街,因為唔想考多科,又想有女同學,所以想reg 文學院嘅free elective )

LING乃當然之選
靚grade又hea又多女
不過溝唔到

Workload好睇人 你揀晒O Lam啲科就梗係低

donohue先係世界級hea
有無巴打讀過CCST9039

利申:minor左clit

屌,仲洗問既
GCIN hea住讀都輕鬆靚grade,係多grp project做但真係好撚hea,
Complit又要每個星期prep reading+睇好撚文藝既電影,除非你本身好sophisticated+有critical thinking唔係真係唔好揀 文史哲既combination真係
d theory連我個alaw朋友都話難明
利申: final year Complit major

我今個sem 打算free elective GCIN俾人reject 左

下次再努力,我都只係讀過1001同2006溫
2006真心正,baniel好撚nice,又好笑

下個sem 試下再reg 過
有冇其他free elective推介

要:
靚grade
低workload

(本身讀civil, workload 多,考試難到仆街,因為唔想考多科,又想有女同學,所以想reg 文學院嘅free elective )

LING乃當然之選
靚grade又hea又多女
不過溝唔到

Workload好睇人 你揀晒O Lam啲科就梗係低

donohue先係世界級hea

youngah do 2004 更hea
完了
flora ho有冇得借羽毛球拍?

聽講有
但塊拍好撚重
有冇巴絲同我一樣, 今個暑假去北大工學院exchange?
聽日就要返學
禮拜二mid term fluid mechanics

Molamola

Molamola

番黎呀⋯⋯大師⋯⋯
聽日就要返學

day off
聽日就要返學

day off

自製dayoff
聽日mech2414mid term
PRESSure

呢個乜哥真係好鳩

Molamola

番黎呀⋯⋯大師⋯⋯

而家果個印度人⋯⋯
屌佢老母⋯⋯
而家已經教完course syllabus 啦

scnc 1112 mid term 啲chem 係咪痴撚線

scnc 1112 mid term 啲chem 係咪痴撚線

幾時考?
有冇巴絲同我一樣, 今個暑假去北大工學院exchange?

here

幾時考?

tue
有無人知道CHEM2241 聽日份ass 1 究竟洗唔洗交
同埋佢moodle寫home practice 之後個抽題目係咩黎
有無人知道CHEM2241 聽日份ass 1 究竟洗唔洗交
同埋佢moodle寫home practice 之後個抽題目係咩黎

老雞 ching

我問一問就走 打搞哂

幾時考?

tue

我上個sem1112,midterm 同mid term sample paper極相似
但exam就同exam sample paper極唔似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞