[薄扶林大學]Reading Week?做功課啦柒頭(5)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
以後咁多位巴絲撞到我嘅話即管即時相認
有冇人知1203靚grade不?

呢度冇人識你播

呢度冇人識你播

上面先有人話見到我

Engg1203?

Yes

呢度冇人識你播

上面先有人話見到我

得一個半個識你

呢度冇人識你播

上面先有人話見到我

得一個半個識你

利申: 唔洗反問我啦我唔洗亦唔會希望人識me

Engg1203?

Yes

靚,利申上個Sem B+

呢度冇人識你播

上面先有人話見到我

翻譯嘅同學仔

呢度冇人識你播

上面先有人話見到我

翻譯嘅同學仔

你一早知我係邊個啦

其實我唔知 都係估估下

幾點邊到先 可能係我都唔出奇架喎

1:30 LG BA lift

其實我都知香川係邊個 前排係jockey club 4樓見過

我一個禮拜先係4樓蒲一次頭 咁都見到
喂話時話你即係邊個 好少可有人認得我但我唔認得佢

秘密
其實我都係睇到你linkedin先發現你係邊個

又會係linkedin咁搞笑

咁啱見到,因為之前有睇過你個德國post喺linkedin見到你exchange邊間U,加埋你既major,就知道原來係你

幾點邊到先 可能係我都唔出奇架喎

1:30 LG BA lift

其實我都知香川係邊個 前排係jockey club 4樓見過

我一個禮拜先係4樓蒲一次頭 咁都見到
喂話時話你即係邊個 好少可有人認得我但我唔認得佢

秘密
其實我都係睇到你linkedin先發現你係邊個

又會係linkedin咁搞笑

咁啱見到,因為之前有睇過你個德國post喺linkedin見到你exchange邊間U,加埋你既major,就知道原來係你

咁都有 唔知我識唔識你呢

Engg1203?

Yes

靚grade但幾chur

Exam困難不?

Engg1203?

Yes

靚grade但幾chur

Exam困難不?

溫哂turor就基本上識哂
cchu9015好爛grade
FINA2320 真係好爛 grade

FINA2320都爛grade,無野啊?
cchu9015好爛grade

今個sem讀緊,咩事
grade已爛
grade已爛

爛到過2都係問題
grade已爛

照舊爆4
grade已爛

照舊爆4

mola mola

唯有 final追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞