聽日港島區巴士將會按章工作

1001 回覆
877 Like 2 Dislike

禮義廉好野 多謝禮義廉

好波

好波

係sogo門口d的士狗阻撚住哂
之前開過會 保皇狗話唔會阻到巴士上落

sogo 果個位, 前面有的士阻住
後面 72 站 就有私家車泊兩行

已經block左個on9仔畢業人士,講嘢唔撚用腦

其實已經停正個站牌,不過個站牌係最尾喎,點埋呀?私家車都入唔晒啦!

呢個情況又真係有得拗...唔怪得車長
如果架巴士駛直先上客...相信會俾乘客屌番轉頭, 而且又會影響埋前面其他站牌等候乘客

其實已經停正個站牌,不過個站牌係最尾喎,點埋呀?私家車都入唔晒啦!

如果架巴士駛直先上客...相信會俾乘客屌番轉頭, 而且又會影響埋前面其他站牌等候乘客

食屎狗咁都有得抄?

所以一向都隻眼開隻眼閉由得佢地

會唔會係新紥師兄搏表現或者要交數?

專業到唔撚洗坐巴士呀

你識條春咩

不過話說回來有時巴士唔駛直先落客
都真係會擋住後面既車
造成擠塞
巴士佬

不過話說回來有時巴士唔駛直先落客
都真係會擋住後面既車
造成擠塞

好少站有咁既情況

成功爭取

但如果只係依呢份野
伍婉婷D提議唔算好差
都話左巴士可以落客,其他車唔可以泊。

不過衰在會上面漏左口
「無的士唔方便樓上診所病人」

佢倒果為因喎,咁寫法重點變成係巴士阻路同中線上落客,但依個係的士同老細車頂住引發既結果

果個咩職業毒男我都block 9埋,耳根清靜

警犬:你唔識用後波埋站

轉載

警察唔係淆底丫嘛
執法咁偉大
推爆佢!
巴士司機要「守法」!
On撚9
屌你老母巴士佬
人地畫撚左個上落客區比你
你未泊好左先上落客囉
我屌9你 你唔撚跟規矩在先
依架黎玩按章工作仲屌9人轉頭?
我係乘客見撚到你亂9泊完仲打開門叫我落車 我都唔撚落啦 出事咁點呀?

分唔到曲直
( Show Blocked User - 畢業人士 )

"同藍絲有乜分別" "同藍絲有乜分別"

不如你又講下你咁撚戇鳩冇腦又同藍絲有乜分別呀
改咗前面個 template

致尊貴乘客
因運輸處接獲伍x婷區議員投訴,要求警察對未能正確埋站上落客的巴士嚴正執法,現各司機嚴守法例埋站上落客,如對閣下的行程有所延誤,敬請原諒。

如有意見,歡迎直接向伍x婷議員反映。
伍議員議員辦事處電話:xxxx xxxx
白痴議員

佔領中環

巴士長蛇陣等入站

佔領中環

巴士長蛇陣等入站

sogo 塞到落灣仔

轉載

警察唔係淆底丫嘛
執法咁偉大

支持警方依例強行執法
支持巴士司機守法
花生花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞