聽日港島區巴士將會按章工作

1001 回覆
877 Like 2 Dislike
伍婉婷偷偷留下負皮
埋唔到站就塞係條路中間等狗黎
有冇巴打聽朝去監察司機埋站
最好做埋直播

我想啊
可能會係中環案發現場度做

最好案發現場啦,
不過小心比狗趕

留名等連登仔直播
聽日最好派交警係每個巴士站度,最好同時蘋果再邀請區議員作一次現場訪問
https://youtu.be/YR8_zLdQhQc

今晚已經按章工作緊

好波

支持按章工作
【車長起義】乘客塞車遷怒 車長︰日日帶住阿爸阿媽返工
http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170219&guid=56326368&category_guid=10829391&category=instant
個區佬咩事?個個位整禁區有咩問題,點解要比的士佬係個度上?

一係政府用錢整掂個度,咁邊個犯規後果自付。

無理由錯先個個無事既
她回覆《蘋果》查詢時稱,當日會議上另一名區議員楊雪盈指「嗰度啲巴士中線上落客,險象環生」,她承認當時就回應「請巴士司機埋站先上落客」。她解釋:「我有講過呢句說,但我唔係投訴巴士司機。」

咁仲唔係投訴係乜
她回覆《蘋果》查詢時稱,當日會議上另一名區議員楊雪盈指「嗰度啲巴士中線上落客,險象環生」,她承認當時就回應「請巴士司機埋站先上落客」。她解釋:「我有講過呢句說,但我唔係投訴巴士司機。」

岩啦
而家跟你做法啦
【車長起義】乘客塞車遷怒 車長︰日日帶住阿爸阿媽返工
http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170219&guid=56326368&category_guid=10829391&category=instant

屯門公路轉車站有排玩

本末倒置

本末倒置

明明係的士佬塞撚住個巴士站
屯門公路轉車站有排玩

九巴未必咁多人玩既

但個度日日都塞死架啦
車長們支持你
利申住九龍
埋唔正唔準開門

本末倒置

明明係的士佬塞撚住個巴士站

你話痰胃豬呀?
夠膽就抄的士!
屯門公路轉車站有排玩

放心
唔會係個度抄牌
成個轉車站都係巴士線
淨係捉人行巴士線已經夠

不如擔心下聽日龍翔道先
尤其沙田拗道

捉巴士佬咁旺角先達小巴佬洗唔洗捉?

佔領年代講到依加

幾時再集體投訴
屯門公路轉車站有排玩

九巴未必咁多人玩既

但個度日日都塞死架啦

九巴今日先因為咁俾人抄牌 分分鍾九巴都跟足黎做
諗起金鐘高院對面個巴士站
果道起碼有30架巴士要埋站 等睇條龍排到到信德
再塞死中環
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞