聽日港島區巴士將會按章工作

1001 回覆
877 Like 2 Dislike
https://youtu.be/YR8_zLdQhQc

今晚已經按章工作緊

好波

捉巴士佬咁旺角先達小巴佬洗唔洗捉?

佔領年代講到依加

啊Sir抄牌唔洗你教

捉巴士佬咁旺角先達小巴佬洗唔洗捉?

佔領年代講到依加

老老實實班友仔自己霸兩條路又得,
一想出車就呠9你。
好撚大支野
民建聯捉蟲入屎忽

不過下屆區議會咪又係一堆無知婦孺投俾班垃圾
呢班巴士佬為求自保按章工作可以理解

但係明明犯左法就講到大安旨意咁

咁同班藍絲黑警話打人有理有乜分別?

岩呀,而家巴士佬咪同你講佢會照返規舉做,冇人講過要求黑警撤回檢控喎。

岩呀,而家巴士佬咪同你講佢會照返規舉做,冇人講過要求黑警撤回檢控喎。

啱呀 絕對支持所有人都要遵守法律

啱呀 絕對支持所有人都要遵守法律

鬥道德高地無得輸
大家屋企人出銅鑼灣冇晒聲氣既
唔使擔心
佢地等緊巴士埋站
聽晚放工告士打道東行先精彩, 隨時由入境大樓就塞死晒去到上環(雖然平日都已經塞
聽晚放工告士打道東行先精彩, 隨時由入境大樓就塞死晒去到上環(雖然平日都已經塞

聽講九巴都好似跟 紅隧

佢份聲明咁維撚,係咪共賊會成員

你想點打呀
公開野對外講係咁架啦

睇個地址 應該係職工盟屬會

屌你老味

出聲明都係無講非法停留既係乜野車佔大多數架

用下你個腦啦,豬西

夾錢比佢check下個閪腦啦
最好站長唔好踢車,仲有野睇

係啊
全部慢慢照碌
正呀喂

放心
準備好
https://youtu.be/YR8_zLdQhQc

今晚已經按章工作緊

好波

carlo ho ball

屌你老味

佢提巴士問題咪即係迫警察去抄巴士

有冇巴打聽朝去監察司機埋站
最好做埋直播

我想啊
可能會係中環案發現場度做

屌你老味

佢提巴士問題咪即係迫警察去抄巴士

有少少腦既應該講巴士站比的士長期霸佔

佢份聲明咁維撚,係咪共賊會成員

你想點打呀
公開野對外講係咁架啦

睇個地址 應該係職工盟屬會

份野其實講左等如無講戴晒頭盔話跟本個問題未解決自己執生, 咁你作為司機你會跟指引埋站定係冒住食牛肉乾嘅危險未埋站就開門?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞