聽日港島區巴士將會按章工作

1001 回覆
877 Like 2 Dislike
紅隧執正就

其實所有隧道站都出事

紅隧無事嘅
成班巴士公司嘅人係度指揮d 車

西隧香港方向玩先正,不嬲除左西環 南區車一定對正站位之外
其他中上環果d 線都見位就停

真係完全對正就有花生食
唔緊要啦
警察個朵都臭
卸埋俾佢地就得啦
我信完全唔關民建聯事
On撚9
屌你老母巴士佬
人地畫撚左個上落客區比你
你未泊好左先上落客囉
我屌9你 你唔撚跟規矩在先
依架黎玩按章工作仲屌9人轉頭?
我係乘客見撚到你亂9泊完仲打開門叫我落車 我都唔撚落啦 出事咁點呀?

出下屋企門口搭巴士啦毒男,你幾耐未返過工呀

應該係問佢係咪冇出過街

佢出街影響市容嘛 唔出都係廢時嚇親大家姐
好似區議員咁唔知點解巴士唔會埋正站囉

俾張google map 大家睇先
等d 傻閪知道出面咩事

巴士站變的士站
聽日啲問卷撚大把客問,個個都大把時間由你問!

https://www.facebook.com/yolanda.office/posts/10155049056057264

條八婆個post

極速俾人輪流問候

安心做肉便器

咁大怨氣
支持
伍婉婷辦事處地址電話:
http://www.districtcouncils.gov.hk/wc/tc_chi/members/info/dc_member_list_detail.php?member_id=1661

地址 香港銅鑼灣謝斐道506號聯成商業中心1001室
電話 3529 1062
傳真 3005 7609

嗱,大家要乖啦。
伍婉婷辦事處地址電話:
http://www.districtcouncils.gov.hk/wc/tc_chi/members/info/dc_member_list_detail.php?member_id=1661

嗱,大家要乖啦。

聯絡方式
電郵地址 airyolanda@yahoo.com.hk
網頁 www.nonstop.hk
屌你老母 仲用YAHOO呢D FREEMAIL BOX
紅隧執正就

其實所有隧道站都出事

紅隧無事嘅
成班巴士公司嘅人係度指揮d 車

西隧香港方向玩先正,不嬲除左西環 南區車一定對正站位之外
其他中上環果d 線都見位就停

真係完全對正就有花生食

紅隧冇?

102,102P, 106, 106P 全部停同一個站,有車就前面兩部一齊上客,揸正做要等第一架走先有第二架上,應該條龍都幾壯觀。

仲要有啲本身滿滿地喺中線上客,全部揸正都唔錯。

咁大怨氣

呢段野成日係fb啲新聞出現

等d 傻閪知道出面咩事

巴士站變的士站

果位專業得濟同毒得濟既睇到未
唔整走堆的士,叫巴士要對正
咁你咪望住架車三四個字等佢埋站囉

香港真係好多隱性痴線佬
Lm

等d 傻閪知道出面咩事

巴士站變的士站

果位專業得濟同毒得濟既睇到未
唔整走堆的士,叫巴士要對正
咁你咪望住架車三四個字等佢埋站囉

按章工作冇錯,的士走哂你咪上到車
有冇長輩圖可以傳?

香港真係好多隱性痴線佬

佢好大壓力

香港真係好多隱性痴線佬
睇icon巴膠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞