最近買碟買上癮,點算好?就嚟窮...

497 回覆
10 Like 5 Dislike
咁我地呢d儲 steelbokk咪要去排ifc

屋企無位放,所以已經放左幾隻......(仲有幾隻未有人接手)
淨係買演唱會BD算

呢道呢道

放啲貴野喎:雷神1&美國隊長1

屋企無位放,所以已經放左幾隻......(仲有幾隻未有人接手)
淨係買演唱會BD算

呢道呢道

Iron Man先係貴嘢

淨係買演唱會BD算

呢道呢道

呢兩隻都唔平啦
一個人住既時候, 儲左兩個書櫃既碟及書都唔覺得好晒位, 但而家結婚生仔後, 發現間屋完全唔夠位, 早排裝修間屋時候起碼丟左幾百本書, 過百隻碟
樓主太小碟......買多十倍先出post啦
樓主太小碟......買多十倍先出post啦

呢個月先開始買咋
咁都叫上癮

咁我最近先開始買
買Criterion Collection
買一隻即刻窮
咁都叫上癮

咁我最近先開始買

竟然儲碟都有同好
Dvd
買一隻即刻窮

有導演interview,又有製作人解話
我覺得好抵

雖然我作為窮撚只係買得起老翻
咁都叫上癮

咁我最近先開始買

竟然儲碟都有同好

vcd都有人儲

淨係買演唱會BD算

呢道呢道

呢兩隻都唔平啦

係,但冇興趣
Marvel鐵真係痴線
今日blueray明日dvd
今日dvd明日vcd

淨係買演唱會BD算

呢道呢道

呢兩隻都唔平啦

係,但冇興趣
Marvel鐵真係痴線

仲有隻Amazing Spiderman第一隻待售
做咩唔買bd
今日dvd明日vcd

係,因為已經開始重出uhd

淨係買演唱會BD算

呢道呢道

呢兩隻都唔平啦

係,但冇興趣
Marvel鐵真係痴線

仲有啲咩?
今日dvd明日vcd

係,因為已經開始重出uhd

UHD -> BD
BD -> HD DVD
BD/HD DVD -> DVD
DVD -> VCD
VCD -> LD/VHS
我係買albums 埋到窮
想買band of bothers 同 the pacific 藍光,知唔知邊到有平?

淨係買演唱會BD算

呢道呢道

呢兩隻都唔平啦

係,但冇興趣
Marvel鐵真係痴線

仲有啲咩?

仲有隻Black Swan鐵同夏韶聲演唱會諗住放
買一隻即刻窮

我total 有16隻,新訂嗰隻the before trilogy 三月頭到
咁我要窮幾多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞