最近買碟買上癮,點算好?就嚟窮...

497 回覆
10 Like 5 Dislike

入手

好似有BLURAY版 價錢唔差得幾遠

印象中真係好似有出bd

入手

印象中真係好似有出bd

韓國泡菜DVD個到有出
唔洗膽心買到屋企冇位就自然會停
利申屋企二三百幾隻cd 屋企冇哂位 已經冇買兩三年

入手

印象中真係好似有出bd

韓國泡菜DVD個到有出

要認住盒背, 見到Fortune Star呢個公司多數係伏
將DVD畫質放到BD size就當係高清
條聲又執到怪怪雞雞
好多8,90年代嘅戲都中哂伏

入手

印象中真係好似有出bd

韓國泡菜DVD個到有出

要認住盒背, 見到Fortune Star呢個公司多數係伏
將DVD畫質放到BD size就當係高清
條聲又執到怪怪雞雞
好多8,90年代嘅戲都中哂伏

樓上講得啱,其實原本我都想買BD版,不過屋企又冇藍光機,頭先上啲大陸網見到有人share咗個bd版本出嚟,我bt落嚟睇對比番我隻DVD其實睇唔出有咩分別

入手

印象中真係好似有出bd

韓國泡菜DVD個到有出

香港都有
yesasia.com有得訂,不過一隻bd嘅價錢等於我3隻dvd
以下係小弟兩年左右既收藏 屋企無乜位 有D想放左佢

睇下巴打們有無興趣

睇下巴打們有無興趣

圖?

睇下巴打們有無興趣

睇下巴打們有無興趣

Leon ,Tim burton有啲興趣

睇下巴打們有無興趣

Her放幾多
500 Days 幾多

睇下巴打們有無興趣

Leon同john wick放幾錢?
Leon有無中字?
我無TG

留EMAIL:westoxic@gmail.com 有興趣就SD黎問下價

回返上面各人

LEON 係4K 字幕得英 法 西班牙 葡萄牙 $150
500 DAYS $100
HER $80
JOHN WICK $50
我無TG

留EMAIL:westoxic@gmail.com 有興趣就SD黎問下價

回返上面各人

TIM BURTON COLLECTION $200
LEON 係4K 字幕得英 法 西班牙 葡萄牙 $150
500 DAYS $100
HER $80
JOHN WICK $50
癮已上,仲有兩櫃筒DVD

America history X 邊度買
咁都叫上癮

花樣年華

知音夢裡行 玩謝麥高維治 cc版

Memento blurry 邊度買

仲有LA confidential😍

生化危機咁夠殭入港版

生化危機咁夠殭入港版

唔識分🙈

我好多都Amazon or Zavvi

生化危機咁夠殭入港版

唔識分🙈

貌似支那版都冇删減到啲血
http://www.post76cn.com/x2/thread-111354-1-1.html
淨係最鍾意既戲先會買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞