最近買碟買上癮,點算好?就嚟窮...

497 回覆
10 Like 5 Dislike
fight club嘅話

主要係呢四隻?

我最鐘意呢個cover
但唔會買到

主要係呢四隻?

輝級 買咗港版紙套膠盒版 加 港版鐵盒 已經好滿足

邊到買?
冇入去睇
呢四種其實有咩分別?

主要係呢四隻?

我最鐘意呢個cover
但唔會買到

好型

主要係呢四隻?

我最鐘意呢個cover
但唔會買到

好型

我指部機
規格係有咩分別?
平機同貴機播出嚟差好遠?

單純batman嘅話有咩推薦較抵嘅版本?

機呢方面真係要請教其他巴打,我個陣係但求睇到BD & DVD就扑鎚

如果平既話,就一定係Batman The Dark Knight Trilogy

唔太建議買下面呢隻,好似只係多左三架車

留名等推薦
作為我第一隻blu ray碟

如果hp嘅話有幾多隻blu ray收藏版?
見過普通一隻色嘅steelbook版
不過好似唔太靚

HP各國都出過好多款唔同既版本
最勁最多野睇既應該係呢套

https://www.amazon.com/Harry-Potter-Hogwarts-Collection-Blu-ray/dp/B00HETD0KC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487772912&sr=8-1&keywords=Harry+Potter+%28Hogwarts+Collection%29

好型

搵日去買咗部blu ray機先再深入研究
唔好再引誘我

我無引你呀,你問我答咋嘛

好想買
原本覺得100/2,3隻已經ok
見到咁多steelbook,前列線液流哂出嚟
睇嚟一星期一次
要改為兩星期一次咁買了

入坑啦

機呢方面真係要請教其他巴打,我個陣係但求睇到BD & DVD就扑鎚

如果平既話,就一定係Batman The Dark Knight Trilogy

唔太建議買下面呢隻,好似只係多左三架車

留名等推薦
作為我第一隻blu ray碟

如果hp嘅話有幾多隻blu ray收藏版?
見過普通一隻色嘅steelbook版
不過好似唔太靚

HP各國都出過好多款唔同既版本
最勁最多野睇既應該係呢套

https://www.amazon.com/Harry-Potter-Hogwarts-Collection-Blu-ray/dp/B00HETD0KC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487772912&sr=8-1&keywords=Harry+Potter+%28Hogwarts+Collection%29

好型

搵日去買咗部blu ray機先再深入研究
唔好再引誘我

我無引你呀,你問我答咋嘛

好想買
原本覺得100/2,3隻已經ok
見到咁多steelbook,前列線液流哂出嚟
睇嚟一星期一次
要改為兩星期一次咁買了

入坑啦

聽日開post問下其他巴打知唔知邊到嘅blu ray機平
去睇睇先

呢部Xv-n370咁快退役了
今年先開呢部嘢用...
雖然人地比嘅....

呢部Xv-n370咁快退役了
今年先開呢部嘢用...
雖然人地比嘅....

換埋部blu-ray機 遲啲有錢玩埋AV
浸入毒海旨日可待

好爽呀
終於有晒Denis villeneuve 呢5套
movie 自有 apple tv 之後已冇再買,因為已冇位安放,除左 cd 仲會儲下。

聽日出盜火線雙碟港鐵喎

呢套真係
嘩 以為得我一個傻佬儲碟 原來咁多癲佬

留名搵日影

聽日出盜火線雙碟港鐵喎

呢套真係

屌上次隻鐵要死返上得利換曬咗我車錢

留名搵日影

唔敢影驚自爆

留名搵日影

日影我多數訂台灣碟,香港片商買得少,又多數買主流戲
DVD
睇L到眼濛
DVD
睇L到眼濛

用crt電視都ok既,但用1080p電視睇dvd姐係玩鳩自己
香港邊到有鋪頭有多啲特別版?
最想儲係batman trilogy,fight club,月黑高飛呢幾隻

樓上隻359版本叫唔叫Ok?
個人覺得幾靚

搭單問埋blu ray機有冇平嘅推薦?
見咁多人串我dvd撚
搞到有啲心動上blu ray

我有TDK三部曲白色大盒裝(有figure)
不過2 3冇中文字幕

有冇圖?

屌,睇到識背喇
唔驚冇字幕

上幾頁有巴打post咗
最想儲係batman trilogy,fight club,月黑高飛呢幾隻

個人覺得幾靚

見咁多人串我dvd撚

不過2 3冇中文字幕

有冇圖?

屌,睇到識背喇
唔驚冇字幕

上幾頁有巴打post咗

返屋企搵返先

個人覺得幾靚

見咁多人串我dvd撚

不過2 3冇中文字幕

有冇圖?

屌,睇到識背喇
唔驚冇字幕

上幾頁有巴打post咗

返屋企搵返先

我有興趣想放

入手

正阿喂

正阿喂

原來有三套㗎

入手

好似有BLURAY版 價錢唔差得幾遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞