最近買碟買上癮,點算好?就嚟窮...

497 回覆
10 Like 5 Dislike

屌你香港啲院線,碟都寄到黎都唔上

好想睇呢套

好想睇呢套

可惜無中字
港版又未必出
有冇人知邊到有得買Brazil dvd/blu-ray?

呢套幾年前得利有出過BD,或者你可以send email問佢地
唔介意無中字既可以去Amazon等搵,早三年出過Steelbook
儲左 200 套 Bluray ...

哈比1-3
波特 1-7
Batman 1-3
Xmen 1-7
魔介加長版
全系列 Marvel
變金剛 1-4
蜘蛛俠 1-5
大部份都係 西片

加上大量 卡通片....

大約200套
當中有 法版 同 日版 珍藏鐵盒

黎緊換 4K 都唔知點算
Fight Club出Steelbook呀喂

https://www.facebook.com/mantalab/photos/a.1009653109144797.1073741826.1009652545811520/1331455543631217/?type=3

想買

買左Blu-ray機未

asshole仔過埋呢個sem先買

https://www.facebook.com/mantalab/photos/a.1009653109144797.1073741826.1009652545811520/1331455543631217/?type=3

想買

買左Blu-ray機未

話時話呢個版嘅輝級幾時出?

想買

買左Blu-ray機未

未有公佈
咁快就毒manta lab

冰山一角
近排無咩心機上外國網搵有咩碟岩儲

想買

買左Blu-ray機未

未有公佈
咁快就毒manta lab

想知多啲,呢個fb page係咩嚟?
上網查完唔係太明
呢個係負責出steelbook?
啫係steelbook會有唔同發行商?
如果買要去佢個網?
宜家買一定 Oppo 203

都唔明點解咁多人吹奏呢部強國4k機
76仲有大撚擺打手幫佢護航

冰山一角
近排無咩心機上外國網搵有咩碟岩儲

有神快拜

冇錢

唔通仲買 Pioneer Lx-88 ?
如果買要去佢個網?

steelbook整盒ja ma
你鍾意都可以搵佢整

好想睇呢套

可惜無中字
港版又未必出

個中文名柒撚到.....

最近入咗the before trilogy criterion collection
好正
如果買要去佢個網?

steelbook整盒ja ma
你鍾意都可以搵佢整

Oh,咁我明了

唔通仲買 Pioneer Lx-88 ?

唔等得一定要買大陸機?
4k出左幾部五隻手指數得哂

好想睇呢套

可惜無中字
港版又未必出

個中文名柒撚到.....

好彩貼紙啫...仲有得撕走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞