最近買碟買上癮,點算好?就嚟窮...

497 回覆
10 Like 5 Dislike
好期待menta lab隻輝級

其實呢間野
係咪即係deltamac
淘寶買碟好過啦,6蚊隻藍光,質素同你哋買嘅一鳩樣

買鐵盒呢?
好期待menta lab隻輝級

唔好搶,排隊

講笑,記得出咗preorder日子就得

日日上佢fb睇
dvd而家好平喎
dvd而家好平喎

平極都要錢....

買鐵盒呢?

傻仔,隻隻碟都有出鐵盒?

咁我有話隻隻買鐵盒咩
想問黑白片嚟講dvd同blu ray係咪分別唔會太大?

唔係

黑白片出得Blu ray多數係經典戲,會重新數碼修復過同Output
黑白片有灰度,即係唔係非黑即白,品質愈高層次愈多
另外Blu ray解像度、景深、對比度等等都係完勝DVD
仲未計音質
都係個句,睇完Blu ray睇唔番DVD

正,第一套黑白blu ray會買Raging Bull

dvd而家好平喎

香港DVD個價等於amazon uk買藍光加埋運費

On9仔 淘隻$6碟返黎仲聲大大
未睇過高質碟就死返去bt算啦
$6都幫你慳返
dvd而家好平喎

英國碟封面有大大個好柒既age rating
同埋有d係B區碟

柒咁又點?
平成百鳩幾蚊
dvd而家好平喎

同埋有d係B區碟

柒咁又點?
平成百鳩幾蚊

同埋你要個盒靚就買左steelbook啦
dvd而家好平喎

同埋有d係B區碟

柒咁又點?
平成百鳩幾蚊

唔係鎖B都冇乜問題
如果真係鐘意嘅又點會淨係入英版
入得英版都係貪佢平
dvd而家好平喎

同埋有d係B區碟

柒咁又點?
平成百鳩幾蚊

買老翻重大大聲

$6都幫你慳返

傻閪你究竟淘過未?同你$300蚊隻嘅質素係一鳩樣

你邊到300蚊買隻做水魚咁開心....
冇記錯上次去cd warehouse 都係150幾左右
地庫平喇.....

$6都幫你慳返

你邊到300蚊買隻做水魚咁開心....
冇記錯上次去cd warehouse 都係150幾左右
地庫平喇.....

柒咗,上網求証下
原來hmv真係唔少都27-300

$6都幫你慳返

點一樣
老翻畫質好撚差囉,跳格、時清時朦、隻碟慢到Hea機乜都有
字幕亂鳩咁譯,人名譯得核突,語句又唔通
比幾蚊折磨自己
正版有收藏價值仲可以二手放得番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞