《蜘蛛俠決戰千里》被影評人捧為史上最佳蜘蛛俠電影

378 回覆
83 Like 218 Dislike
舊版根本垃撚圾
homecoming好撚悶
舊版其實真係淨食情懷

同埋生於果個年代第一套Spidey 係得民心d...我都鍾意

但無可否認你愛Marvel角色嘅話依家新果套點會完全唔buy呀
扮最細個跟原著高中生又最似
起碼個樣唔撚係超齡學生咁款吖
成個MCU連得咁靚又成撚日似足漫畫有角色連動
Homecoming我都覺得係平淡咗d
勝在Michael老戲骨救分

依家依套上都未撚上
點比較
吖我屌你老味咁都有人爬出黎引戰有乜為
我就食住花生等睇戲算
依家啲影評都信唔過,尤其marvel
完全唔覺黑豹同captain marvel 有幾好睇
啱呀
好撚伏
好睇喎你睇唔明姐
tom halland係似
tobey果個根本平行時空 設定都唔同
做得好睇係tobey
加菲就兩樣都有 但係無左口多多
黑豹講爭王位個part
cm打至高智慧個part都好睇
講得好 未上先判根本弱智
同埋tobey個套係無跟足設定係事實
依家依套一定係跟足 你可以話劇情平淡
但最近蜘蛛俠一定係tom halland
Lebron Curry : 我等不及帶同我的玩具再看一次!

Kobe Jordan : 這是最具動作性的蜘蛛人電影,不論是否真人演出。
第2代嗰個最唔好睇。。。
呢套第1集睇到差d訓著,悶到
反而動畫果套有驚喜,仲好好睇
直心成日玩high tech真係好撚悶,又乜鳩都靠套甲,屌完全唔撚似蜘蛛
好撚掛住Andrew 同 stone
屌你講得好撚啱
Andrew版有Emma stone屌打所有版
多謝各位支持
Tobey Maguire: Am I a joke to you?
唔睇係咪有得救
又係你呢啲連衛兵,睇套戲都要俾你屌
on9仔
事實tdk真係屌打時下marvel任何一套,無論劇情,配樂,台詞,選角,經典之所以係經典係有原因
老實講,如果有套戲有齊
Christian Bale, Heath Ledger, Michael Caine, Morgan Freeman, Tom Hardy, Gary Oldman, Liam Neeson

加埋Hans Zimmer配樂
你唔睇戲名都入場啦下話
Spider man 2 2004先係最佳
上一集又吹,出到黎係另一樣野
依家又吹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞