《蜘蛛俠決戰千里》被影評人捧為史上最佳蜘蛛俠電影

378 回覆
83 Like 218 Dislike
咁比火車撞果PART呢?
不過戲入邊唔係已經講PETER 個Spider sense消失左咩. 去到後尾先又有返個感覺
到底仲有幾多人誤會peter係毒撚
屌你老母,大笑咗
peter唔係毒撚
咁識講野點會毒撚
harry死嗰下
咁又係,未睇far from home,
但我去到蟻2同cm開始頂唔順嗰種平庸,
都係追咗咁多年頂埋落去咁解
但過程正
far from home一d都唔平庸喎
cg/動作戲/劇情都出乎意料地好

如果antman2同經期隊長值6分,呢套我會俾8.5分
佢呢個home coming 嗰時拍到好似冇sense但大堆頭又拍到有,今集應該只係用時得時唔得合理化返點解一套戲有一套戲冇
睇左 ok low...無特別
以我呢個資深spider man fans
tom>toby
上集on9
tony話佢無咗甲就咩都唔係
到peter比石扎撚住好無奈,
以為佢會點樣諗通點樣成長
用佢本身嘅智慧去脫險. 屌
點知就咁用蠻力谷爆啲石

今集除褲要佢試衫果到係有啲on9, 但其他我覺得好過上集
成日口花Cow女既Peter Parker 慘被屈成毒撚
我唔比你咁講我的荷蘭小弟
上面堆留言話far from home只係合格

之後有條友拎antman2 經期嚟講,我咪話佢知呢套好睇過經期多多聲

有咩問題?
舊版得火車果幕好睇
設定上,第二代先係最貼原著
又有Gwen daisy
設定上Garfield版最鳩係web fluid要買
三代spidey
Andrew 最show到科學頭腦
佢應該係用Ultimate版做原型
Tom生活環境setting似Ultimate多少少,但性格就好似60年代Peter咁太純太天真

Andrew就父母setting似Ultimate,Andrew版Biochem能力爆哂標
幫Connor整serum
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞