《蜘蛛俠決戰千里》被影評人捧為史上最佳蜘蛛俠電影

378 回覆
83 Like 218 Dislike
你真係弱撚智㗎啵
第一輯 1,2集 7.3分 3集 6.2分
第二輯 1集7分 高過垃圾6.2,但低過7.3分,所以套戲=垃圾,屌你老母你呢啲咩邏輯黎
我從來冇用IMDB黎做套戲垃唔垃圾o既準則喎
係你條閪話高分就唔垃圾姐
如果係plan咗未來10年都有佢份就唔同講法啦
有Tom Holland就得喇
事實andrew版口啤就係垃圾到連sony都要搵返marvel救亡, 玩兩集就極速收皮
tom仔就大受歡迎有排玩, 長拍長有
咁你又拎IMDB個分黎比較
你真係唔係一般弱智,學人以戲論戲
第二輯第一集點樣垃圾法
睇呢度啲cm就見識到一部分連登仔嘅心態
套戲都未上就已經未睇先判,講定舊個啲係最好,新個堆唔會超越到
根本就係念舊到仆街唔願意接受新事物
係啦係啦威啦
屌你老母上面提咗你版權問題
咪就係,真係好撚戇鳩,成撚日拎第一套話點點點先屌柒班戇鳩講歷史就講漫畫啦
版你老母咩, 接受現實啦
sony原本都plan咗sinister 6, Garfield都簽咗唔止兩部啦
係andrew版太閪直接收晒皮
第二集係垃圾,咁代表第一集係垃圾?
屌你老母你柒撚完未呀屌你老母,而家我都講緊第二集唔好睇
但第一集的確唔撚差WO
Spider man into the spider verse一定係最佳 不服來辯
你睇呢啲post就知連登影評根本比佢地笑開嘅RT影評更唔可信
班撚樣一早先入為主,係套戲上畫前已經睇套戲唔順眼
就算正片就算拍到曉飛都係會搵位去踩
淨係spider gwen已經
[警察狗 大公開]最簡單,將自己識既警察朋友放哂上黎(3)

http://lih.kg/ObbFiU
上套又最佳 今套又最佳 套套都最佳
兩集都垃撚圾主要係佢用愛情做題但D愛情戲完全唔撚好睇, 加埋配角兩集冇一個係work
不過你覺得唔差關我撚事咩
冇可能好過舊版蜘蛛俠三部曲

利申:唔會睇
我相信唔差, 但套套都話最佳, 然後tom仔又會扮唔小心劇透, 仲要LOOP幾多次
Mcu果套我覺得好過加菲
除咗特效 動作
加菲真係好悶 想將蜘蛛俠拍成愛情片真係
屌你老母咁你又應我?我覺得唔差關你撚事,真係成個戇鳩仔咁
你唔鍾意愛情,咪同你講鍾意漫畫嘅鍾意佢青春,不過都唔關你事,你應我做乜柒
呢套真係無睇過見到偽3D動畫咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞