《蜘蛛俠決戰千里》被影評人捧為史上最佳蜘蛛俠電影

378 回覆
83 Like 218 Dislike
未睇一定唔會好過

心裡面好驚比後者超越,影響咗第一次睇嘅心態

不過,我認為真係要放低接受,就算tom版高分都好,舊版永遠係我心目中有一席地位,第一次入戲院睇比你嗰種感覺,係而家啲電影比唔到我
新版女主有咩角色特徵?
善良有責任心過你先啦
好多人啲諗法成個廢老咁拎舊野打飛機
排除佢啲叫聲,起碼呢個MJ似返個角色,似返個女主角、有故事、有特徵,Kirsten幾好戲,演活咗個角色,有血有肉。

當時00年代初,有一個咁嘅角色,我覺得幾震撼。

新版女主?睇完就唔記得咗佢
fans打飛價評價老鼠又搞事
呢個係你心目中,漫畫嘅型像

Spiderman 係靈魂人物,唔同人睇,有唔同感覺

冇話set死,唔識鳩up就唔係spidey
我都係 返煲過好多次
睇親救唔到Gwen 個心都好唔舒服
好多人因為spiderman2.0第二集唔係咁好,就怪曬sony。雖然sony都有錯,但佢唔係造成第二集差嘅主要原因。

其實由第二集賜 Gwan 死,大家都知唔會再拍續集。

sony會放棄都好合理,本身marvel fans對2.0期待都唔大,日日屌sony還返比marvel拍 而家簽埋合約,如果再拍第三集實冇咩人會去睇

第二集係有啲失望,但我覺得埋尾做得好好,2.0有佢存在嘅價值。

homecoming好失望,我睇完就係覺得好過普通嗰種,感覺就係為拍改篇漫畫電影而拍,睇完冇感覺。

簡單啲講,如果當中學作文咁交,homecoming可以攞高分,2.0可以貼堂/有人欣賞,1.0 比老師攞去比賽
Worst MJ ever
新版蜘蛛俠衫都好柒 好卡通片

衫 : 2>1>3
電影拍唔到,出喺遊戲到
舊版

第一集:Peter Parker 掙扎於自己力量,跟MJ分手,和最終害死自己的反派對戰。

第二集:Peter Parker 掙扎於自己力量,跟MJ分手,和最終害死自己的反派對戰。

第三集:Peter Parker 掙扎於自己力量,跟MJ分手,和最終害死自己的反派對戰。
“The Infinity Saga”最後一集
入去睇係為咗梅嬸嬸
條女係外國好紅
女主角好正
炒車
唔係最佳都一定入頭三
sult乜鳩
最柒佢套suit
3>1>2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞