《蜘蛛俠決戰千里》被影評人捧為史上最佳蜘蛛俠電影

378 回覆
83 Like 218 Dislike
咩關於蜘蛛俠嘅post都要tobey
煩唔撚煩呀
其實單靠漫畫迷入戲院睇 票房實仆硬街 甚至拍唔成
你傻㗎?定00後呀?
咩IRON MAN唔知喺邊嘅時候,蜘蛛俠先係最出名果幾隻嘢
條丁劣到甩皮都仲劣緊...
似有撚用咩, andrew版作為一部電影根本垃圾到不得了
9唔搭8, 關ironman咩事, 佢講緊superhero電影最大觀眾群根本唔係D咩漫畫迷
我依家屌緊你啲漫畫撚 成日話漫畫點點電影跟唔足啊
電影就還電影啦
垃圾?屌你老母去睇下IMDB同埋啲評分先出聲啦
第二集就真係麻麻,第一集叫垃圾
唔垃圾咁說好的第三集呢
睇預告 我相信真係好睇
好神奇
喱個post鍾意Tobey嘅人居然無俾人圍死
我之前話鍾意Tobey Spiderman嘅親情描寫
俾人屌到仆街
呢樣真
第1經典
第2最好睇
第3?
接近thor3都收貨啦
戇鳩仔咪講撚咗第二集麻麻囉,同埋人哋傾好咗版權,所以RESET多次SPIDERMAN呀
妖,好睇極咪又係蜘蛛俠
次次話Tobey版好睇
啲人就拎漫畫出黎話點點唔似蜘蛛俠
又唔撚見人話Aunt May唔似原著咁係個呀嬸
戇鳩仔,而家講撚緊最新果隻呈現返蜘蛛俠漫畫形象
點撚樣唔關漫畫事呀屌你老母
當然你可以當佢獨立一套戲睇
屌你老母,咁人哋而家講緊最新果套你又次撚次講返第一套做乜撚嘢JA
我都係
所以第一集我都麻撚麻
之前上第一集個陣都唔想睇 因為鍾意舊版
睇完之後又唔係好差 當校園版角度睇呢套fit哂
好睇咪繼續講
你加見Marvel撚係咁講Thor 1,2 呢d垃圾?
講撚imdb咩, andrew第一集淨係高過公認垃圾舊版第三集少少咋傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞