《蜘蛛俠決戰千里》被影評人捧為史上最佳蜘蛛俠電影

378 回覆
83 Like 218 Dislike
仲J緊 tobey版嘅係咪未睇過18年套動畫,屌打晒全部真人版喎
但mcu版 home coming個劇情仲悶
攏銃劇情 無高潮
完咗都唔知乜事
同埋將osborne 變green goblin 既setting 改哂
就算andrew 演得似peter, 但兩套reboot 劇本完全拖低哂套戲
屌你老母臭化閪啦
講緊啲傻閪雙重標準關尻幾時提咩事呀on9仔
人地話唔好念舊姐,癡線,嬲到呢又無啦啦鬧人marvel撚
不服來辯
今年五至六月檔期,四套大片已經有兩套半仆直

黑警:反轉世界
X MEN:黑鳳凰
哥師奶2 好壞參半
只剩 蛛蛛俠2準備上畫
唔帶期望去睇應該唔會失望,拍硬檔話哂係終局之戰後傳,俾過好既落幕Phase 3啦
邊次唔係咁講
戲得好睇同唔好睇 就係咁簡單 冇話咩念舊
Tdk 舊spider man 就係好睇
舊hulk Thor 1,2呢d就係唔好睇
即刻來辯

由第一集睇到
根本佢就唔係Peter
屌你老味所有愛蜘蛛俠既人
唔係睇佢點撚樣含IRONMAN條撚
垃圾電影強姦蜘蛛俠
咁吹奏法即係伏到仆街

最撚似Spiderman既人
保護家人朋友愛人
係敵人主動除低面具就一定唔係Spiderman
等睇又人話冇uncle Ben同埋做啦到毒撚feel所以係垃圾
有uncle Tony
屌你老母臭閪啦傻閪,雙乜撚嘢重標準呀,而家講撚緊你條傻閪咩,衝出黎柒,屌你老母正一戇鳩仔
Toby 最好睇係因為 佢陣毒味最重 最單純善良
由佢第一集開始做spider-man 到最尾 黑蜘蛛果度個掙扎
都忠實呈現 點樣係面對現實果陣保持人性
我唔知你地點諗 但係among 3個人當中 toby個代入感係最重
tom holland戴咗頭套就幾似spiderman
但除咗就唔似peter lo
咪撚玩啦,舊版

最起碼新版女主角既人品肯定好過舊版

舊版MJ不斷出賣唔同男人,完全唔知佢係黎做乜尻
phase1-3 計做一個大phase
你老母比生滋狗屌到生左你個弱智仔出黎?
你自己句野對撚住我黎覆架傻閪
早啲訓聽朝番工場整多啲手作仔買多幾紮香裝比你老豆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞