張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(2)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
蠢仔去移山d相好正

機靚又有技術

怒求打直靚相做手機wallpaper
多謝呀~~~
蠢仔去移山有無兩個人一齊既打直圖 最好係encore果陣個造型

得呢啲廢相
(not encore造型)

好靚 有無d之之可以滿足下之迷

Btw今次佢哋跳得好勁,好少兩個人一齊做一啲懶有詩意嘅動作,唔似容咗孛咁樣可以有多啲眼神交流同動作身體融合嘅畫面
盡力鳥

是但啦,有得J就可以

見唔到清楚嘅正面都J到出血
聽日尾場應該都冇驚喜!
利申:軒仔crew 睇左三晚
但真心唔覺悶 軒仔唱歌真係好撚正
聽日尾場應該都冇驚喜!

Crew
聽日尾場應該都冇驚喜!

So sad 但直覺上之之可能會喊
頒返個諾貝爾獎俾蠢仔去移山
頒返個諾貝爾獎俾蠢仔去移山

最佳攝影😇
聽日尾場應該都冇驚喜!

Crew

crew 可唔可以俾d說話佢地聽 求下佢地唱不吐不快同皇后餐廳
外國撚表示好葡萄 多啲相多啲片pls
聽日尾場應該都冇驚喜!

大家到時嗌多個2nd encore返黎 得唔得
聽日尾場應該都冇驚喜!

大家到時嗌多個2nd encore返黎 得唔得

支持
聽日尾場應該都冇驚喜!

Crew

crew 可唔可以俾d說話佢地聽 求下佢地唱不吐不快同皇后餐廳

最重要係首高八度
紅館廣播完再繼續嗌encore唔知有冇機?
聽日尾場應該都冇驚喜!

Crew

出現了
仲有高八度呀
外國撚表示好葡萄 多啲相多啲片pls

http://youtu.be/-v4SqvuXrqY
感受下尹光朱咪咪嘅力量

如果好似第二場清唱幾句你阿媽大減價咁樣,
我覺得有少少膠歌冇問題,
但每首膠歌都唱咁耐就

膠歌可以用黎娛賓,但唔係mix埋落去個開場度囉
變左朱咪咪尹光演唱會

認真敗筆 佢地既歌庫大把其他歌揀

其實唱詩情,融了鐘的時間 都得

快歌已經太多之之
街客軒fans應該會崩潰

唱咩都好過朱咪咪尹光medley啦下

茶想曲/兩坐位跑車應該可以
洗乜理街客,佢地大把歌唔識啦

果堆支那粉應該淨係識9叫嘅歌

膠歌可以用黎娛賓,但唔係mix埋落去個開場度囉
變左朱咪咪尹光演唱會

認真敗筆 佢地既歌庫大把其他歌揀

其實唱詩情,融了鐘的時間 都得

快歌已經太多之之
街客軒fans應該會崩潰

唱咩都好過朱咪咪尹光medley啦下

茶想曲/兩坐位跑車應該可以
洗乜理街客,佢地大把歌唔識啦

茶想曲當年佢自己連歌名都記唔到

下午茶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞