張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(2)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike

送個皇上俾你地丁下

後生咗十年

擺正心態 聽王菀之 睇張敬軒 實冇得輸

真係唔似3字頭中坑

睇完佢今晚既演出同紅色套裝高跟鞋
好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

多謝你 其實我一路都好心痛呢樣

坐山頂位 電視close up佢個樣 真係睇到我想喊
其實佢d歌真心正 把聲真係唱到入我個心到 好震撼
所以我成個人起雞皮
加上見到佢一開頭就話今日好多人為張敬軒而黎
我已經覺得佢有d唔開心 之後d fans既反應已經話晒比我知點解佢會講依返說話啦
應該前兩晚都係咁...

第一場已經講笑話係張敬軒演唱會嘉賓

仲要係張生講出嚟先
我諗張生都知出事唔敢再提

之之人氣差過張軒係預左
但張軒今晚表演真係唔會令人太深刻,最正咪櫻花樹下
但之之好幾首都聽到起雞皮

我覺得佢唱櫻花樹下有小小over
尾音為左拉長而拉長
不喜勿插

條友次次演唱會唱櫻花樹下既指定動作

有點over係真嘅
但佢d大眾粉好似好like

係,但係如果有聽開佢d live既話櫻花樹下真聽到厭

之之生完仔要出番黎唱歌呀

今日有睇去嘅樂壇人瑞
生完仔四十歲都重唱到色惑開紅館
美之一樣都得

之之要加油
其實佢唱功好過人瑞

你拎人瑞同佢比
一直覺得之之係唱家班

唔係比 係唔知點解唱家班無咩人欣賞,而人瑞就。。。。

人哋啲K歌深入民心
同人瑞感情演繹唔差

美之真係太少眾
水百合菀之論都唔爆

菀之論有爆架
我臨尾開場個日係買輪椅位坐

水百合都有爆其實
不過果陣個位買得唔靚,太側

送個皇上俾你地丁下

後生咗十年

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

今晚頭髮亂了再放咗姣咗

今日有睇去嘅樂壇人瑞
美之一樣都得

之之要加油
其實佢唱功好過人瑞

你拎人瑞同佢比
一直覺得之之係唱家班

人哋啲K歌深入民心
同人瑞感情演繹唔差

美之真係太少眾
水百合菀之論都唔爆

菀之論有爆架

你係咪要book埋輪椅先可以入場

唔係
係因為full先放輪椅位

送個皇上俾你地丁下

後生咗十年

真係唔似3字頭中坑

要幾點出去先企到第一行

我都想知 但係聽日希望聽到真encore

今日有睇去嘅樂壇人瑞
美之一樣都得

之之要加油
其實佢唱功好過人瑞

你拎人瑞同佢比
一直覺得之之係唱家班

人哋啲K歌深入民心
同人瑞感情演繹唔差

美之真係太少眾
水百合菀之論都唔爆

菀之論有爆架

你係咪要book埋輪椅先可以入場

唔係
係因為full先放輪椅位

咁好
今日feel到王苑之有d唔開心
Fans反應真係差太遠
但其實我第一次聽王苑之唱live 聽到起雞皮 個人好激動...
平心而論 佢d歌感柒力幾好 唱功唔差 又好比心機演出
唔知點解d fans會咁...
軒仔唱歌就開燈 到王苑之唱歌就熄燈
唉 其實香港fans可唔可以尊重台上面既人多少少

所以我成個人起雞皮
我已經覺得佢有d唔開心 之後d fans既反應已經話晒比我知點解佢會講依返說話啦
應該前兩晚都係咁...

可惜張敬軒既fans唔尊重佢

要明白張生有堆支那fans,
幾年前喺微博已經知道呢堆fans有唔少係憎ivana

點解會憎ivana

同張生d緋聞有關,
當年唔係ivana就係小斌女,
屌ivana嗰堆好多都係支持小斌女嗰邊,
當然有少部分係本來就唔like ivana,
之後佢地又@ivana,又走去ivana微博到鬧
今日feel到王苑之有d唔開心
Fans反應真係差太遠
但其實我第一次聽王苑之唱live 聽到起雞皮 個人好激動...
平心而論 佢d歌感柒力幾好 唱功唔差 又好比心機演出
唔知點解d fans會咁...
軒仔唱歌就開燈 到王苑之唱歌就熄燈
唉 其實香港fans可唔可以尊重台上面既人多少少

所以我成個人起雞皮
應該前兩晚都係咁...

點解會憎ivana

同張生d緋聞有關,

屌奶星 點解呢個世界上咁多腐女

送個皇上俾你地丁下

後生咗十年

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

其實佢同關生幾襯
同埋佢係gay先正 張國榮2.0

所以我成個人起雞皮
應該前兩晚都係咁...

點解會憎ivana

同張生d緋聞有關,

Ivana從頭到尾都幫軒做煙幕啫
好無辜
追唔切post

送個皇上俾你地丁下

後生咗十年

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

其實我覺得Ivana 曾經可能有中意過佢,但可惜佢係咁嘅關係。。所以就嫁左人唔會再等佢
祝佢同賓女百年好合

之之生完仔要出番黎唱歌呀

今日有睇去嘅樂壇人瑞
美之一樣都得

之之要加油
其實佢唱功好過人瑞

你拎人瑞同佢比
一直覺得之之係唱家班

人哋啲K歌深入民心
同人瑞感情演繹唔差

美之真係太少眾
水百合菀之論都唔爆

菀之論有爆架

係咩...我印象中好似唔係好爆
但個target group要幾細先淨開一場
重要三面台

送個皇上俾你地丁下

後生咗十年

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

今晚頭髮亂了再放咗姣咗

頭髮亂了好正

送個皇上俾你地丁下

後生咗十年

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

其實佢同關生幾襯
同埋佢係gay先正 張國榮2.0

我反而覺得張生個feel似陳百強2.0
雖然佢唱等個感覺麻麻地

後生咗十年

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

其實我覺得Ivana 曾經可能有中意過佢,但可惜佢係咁嘅關係。。所以就嫁左人唔會再等佢
祝佢同賓女百年好合

其實咁多年之之都拍咗好幾段拖
能成為密友...

後生咗十年

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

祝佢同賓女百年好合

同我諗既一樣
9成係張軒gay最後做左好姊妹

送個皇上俾你地丁下

後生咗十年

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

祝佢同賓女百年好合

真心男女fd都到 一定係另一邊係homosexual
邊有真係純友誼呀

後生咗十年

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

祝佢同賓女百年好合

同我諗既一樣

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

祝佢同賓女百年好合

同我諗既一樣

講真佢地真係好夾
而家嘅老公未必係最愛 只好把愛藏在心底

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

祝佢同賓女百年好合

真心男女fd都到 一定係另一邊係homosexual
邊有真係純友誼呀

仲要frd到咁
之後fiona又係同方大同同張軒frd
之之唱酷愛 一開聲真係聽到起雞皮
希望會出碟
諗起fans問
咁隻襪呢?

真係唔似3字頭中坑

好肯定佢係gay

原來唔只我一個覺得係咁
真係gay果好濃

好妖冶

祝佢同賓女百年好合

同我諗既一樣

講真佢地真係好夾
而家嘅老公未必係最愛 只好把愛藏在心底

佢地夾到一個程度我覺得佢同張敬軒襯過同eric so
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞