張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(2)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
小弟的小作品之小弟獻醜了

[img]https://holland.pk/hj650sk2[/ img]
[img]https://holland.pk/t6c5veuj[/ img]
[img]https://holland.pk/rze7fl63[/ img]

你係咪拎大炮去影 有無d靚既高清打直相 想做手機wallpaper
依個post又靠狂迷之力就J爆

應該話係唔覺得有男人嘅存在

呢part好姣 又淫淫地

大露背
其實張軒真係好正 小斌女就爽啦食過佢

之之吃不到

鹹濕啲講
張生把聲淫叫一定好正

係咪唱櫻花樹下之後果下

你淫叫同鳩叫都唔識分喎

可能佢都係咁叫呢

就靠我地去推 之之

好撚憎塊 腦殘粉燈牌

咁張軒都要有番咁上下先J到既
佢真係唔似36
呢個年紀做愛一定好猛

關係真複雜

張生可以唱大同bb 嘅 拖男帶女 三人行

突然諗起創作四小強
拉闊part II

四小強對上一次同台係咪已經係09年拉闊

講開又講
我覺得方大同同Ivana音樂上唔太夾
皇后餐廳都算係1+1<2

講開皇后餐廳,好少聽之之唱呢首live 其實我好中意佢兩個

如果聽日encore唱呢首就好

難d 整首高八度都夠

屌 encore果陣講佢地好多年前做話劇 仲以為佢地會唱高八度

就靠我地去推 之之

J爆

我都有d電話影嘅爛圖share 下

咁張軒都要有番咁上下先J到既
佢真係唔似36
呢個年紀做愛一定好猛

狼虎之年
有心有力有經驗有技巧

講佢唱歌

突然諗起創作四小強
拉闊part II

講開又講

難d 整首高八度都夠

屌 encore果陣講佢地好多年前做話劇 仲以為佢地會唱高八度

擁抱一個人
唱巴黎沒有摩天輪都好啲呀on9

應該話係唔覺得有男人嘅存在

呢part好姣 又淫淫地

大露背

之之吃不到

鹹濕啲講
張生把聲淫叫一定好正

係咪唱櫻花樹下之後果下

你淫叫同鳩叫都唔識分喎

可能佢都係咁叫呢

大佬拆樓咩

影得唔錯喎巴打

大露背

之之吃不到

鹹濕啲講
張生把聲淫叫一定好正

係咪唱櫻花樹下之後果下

你淫叫同鳩叫都唔識分喎

可能佢都係咁叫呢

大佬拆樓咩

佢個人喜歡啊嘛

影得唔錯喎巴打

多謝 我影左好多之之

突然諗起創作四小強
拉闊part II

講開又講

難d 整首高八度都夠

擁抱一個人

但係擁抱一個人唔cut得 好感動

大露背

之之吃不到

鹹濕啲講
張生把聲淫叫一定好正

係咪唱櫻花樹下之後果下

你淫叫同鳩叫都唔識分喎

可能佢都係咁叫呢

大佬拆樓咩

叫到咁樣似家暴

突然諗起創作四小強
拉闊part II

講開又講

難d 整首高八度都夠

可能我偷睇左rundown 所以我都無奢望過

講開又講

難d 整首高八度都夠

擁抱一個人

我想聽高8度呀

講開又講

難d 整首高八度都夠

擁抱一個人

多得軒仔側耳聽我傾聽~
往後如果仲有機會,我想聽到既crossover:
比ivana唱既:《不同班同學》
可能好好聽,但千祈唔好拉慢黎錄......

比皇上唱既:《小團團》
呢首應該可以加入《笑忘書》《預言書》《青春常駐》,成為感懷人生系列,可否用降兩度身份唱左佢?

講開又講

難d 整首高八度都夠

擁抱一個人

我想聽高8度呀

尾場有第2次encore一定要唱呢首呀

難d 整首高八度都夠

擁抱一個人

我想聽高8度呀

其實高八度聽咗好多次
波熊d相好靚 有無多d打直圖

[img]https://holland.pk/hj650sk2[/ img]
[img]https://holland.pk/t6c5veuj[/ img]
[img]https://holland.pk/rze7fl63[/ img]

你係咪拎大炮去影 有無d靚既高清打直相 想做手機wallpaper

暫時揀相揀到呢張先
用住先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞