張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(2)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
如果有人放平飛 可以考慮再睇
訓醒左就好想再聽多次張敬軒高叫大唱
該死的快樂
其實點買到咁前嘅位

680嘅尾2,想死

仲幫4個fd買埋,希望佢地唔好怨我
其實點買到咁前嘅位

680嘅尾2,想死

幕後團隊

一丁點解肥咗咁多

唔係肥左 係粗大隻左
我都係鐘意佢以前幫方大同打果個樣

而加一丁好撚大舊
隻手超粗

坐隊band隔黎好正呀
其實佢地係咪有人上嚟睇
今日快歌好咗好多

又ff

軒仔係之前tvb嗰款乜話佢唔係舊登友,冇呢啲討論區嘅account,但係覺得呢啲討論區好好

以我理解即係佢冇account但係上過嚟睇?
其實佢地係咪有人上嚟睇
今日快歌好咗好多

又ff

軒仔係之前tvb嗰訪問話佢唔係舊登友,冇呢啲討論區嘅account,但係覺得呢啲討論區好好

其實佢地係咪有人上嚟睇
今日快歌好咗好多

又ff

軒仔係之前tvb嗰訪問話佢唔係舊登友,冇呢啲討論區嘅account,但係覺得呢啲討論區好好

又係嗰張圖出動嘅時候
希望今晚去睇既人可以尊重返之之
其實點買到咁前嘅位

680嘅尾2,想死

其實佢地係咪有人上嚟睇
今日快歌好咗好多

又ff

又係嗰張圖出動嘅時候

今晚睇 坐11行
其實點買到咁前嘅位

680嘅尾2,想死

睇尾場,坐b行
其實點買到咁前嘅位

680嘅尾2,想死

今次應該唔會走數啦
其實點買到咁前嘅位

680嘅尾2,想死

今次應該唔會走數啦

連日期時間地點都未有
仲有個演唱會名改得好hea
Btw 呢個網之前仲講過2017紅館會有 鄧麗欣方力申好好戀愛演唱會2017
心諗:係咪玩嘢
跪求邊到有單張尾場300蚊飛賣
其實佢地係咪有人上嚟睇
今日快歌好咗好多

又ff

又係嗰張圖出動嘅時候

其實點買到咁前嘅位

680嘅尾2,想死

今次應該唔會走數啦

連日期時間地點都未有
Btw 呢個網之前仲講過2017紅館會有 鄧麗欣方力申好好戀愛演唱會2017

呢個網好多未confirm嘅野
其實點買到咁前嘅位

680嘅尾2,想死

今次應該唔會走數啦

連日期時間地點都未有

如果係未公佈得而佢搶閘公開都唔係問題
最驚係好多嘢都未落實佢就公佈咗先
到最後發現走咗數
其實點買到咁前嘅位

680嘅尾2,想死

今次應該唔會走數啦

連日期時間地點都未有

到最後發現走咗數

記得好似fb live講完會開降兩度concert,呢個網就出咗個post,source九成九係張生9 up

今次應該唔會走數啦

連日期時間地點都未有

到最後發現走咗數

記得好似fb live講完會開降兩度concert,呢個網就出咗個post,source九成九係張生9 up

張生9up嘅野真係聽下就算,
佢仲要放上個網到
琴晚搖搖板嗰度張生重過ivana
張生冇得再話人地肥啦
話有單張賣個啲最後都係唔賣單張
快啲到聽晚 希望尾埸有驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞