張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(2)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike

講開皇后餐廳,好少聽之之唱呢首live 其實我好中意佢兩個

如果聽日encore唱呢首就好

難d 整首高八度都夠

屌 encore果陣講佢地好多年前做話劇 仲以為佢地會唱高八度

擁抱一個人
唱巴黎沒有摩天輪都好啲呀on9

但係擁抱一個人唔cut得 好感動

我想聽高8度呀

Octave 真係滿滿回憶
之之為左果個劇專登出隻碟 到而家我都唔捨得拆

難d 整首高八度都夠

屌 encore果陣講佢地好多年前做話劇 仲以為佢地會唱高八度

擁抱一個人

我想聽高8度呀

畫外音
小弟的小作品之小弟獻醜了

[img][url]https://holland.pk/hj650sk2[/[/url] img]
[img][url]https://holland.pk/t6c5veuj[/[/url] img]
[img][url]https://holland.pk/rze7fl63[/[/url] img]

你係咪拎大炮去影 有無d靚既高清打直相 想做手機wallpaper

暫時揀相揀到呢張先
用住先啦

部機好靚

難d 整首高八度都夠

擁抱一個人

我想聽高8度呀

畫外音

畫外音正到

講開又講
我覺得方大同同Ivana音樂上唔太夾
皇后餐廳都算係1+1<2

講開皇后餐廳,好少聽之之唱呢首live 其實我好中意佢兩個

難d 整首高八度都夠

擁抱一個人

多得軒仔側耳聽我傾聽~

之之軒仔

我都有d電話影嘅爛圖share 下

影得唔錯喎巴打

多謝 我影左好多之之

手機能得focus中 仲靚過我某啲N記相機相
你係咪坐字母行?
小弟的小作品之小弟獻醜了

[img][url]https://holland.pk/hj650sk2[/[/url] img]
[img][url]https://holland.pk/t6c5veuj[/[/url] img]
[img][url]https://holland.pk/rze7fl63[/[/url] img]

你係咪拎大炮去影 有無d靚既高清打直相 想做手機wallpaper

暫時揀相揀到呢張先
用住先啦

聖光

難d 整首高八度都夠

擁抱一個人

我想聽高8度呀

兩隻都有買,
但兩隻包裝都麻麻地,
第一版好大隻
第二版個盒同新碟一樣好軟

難d 整首高八度都夠

擁抱一個人

我想聽高8度呀

畫外音

好中意呢首
如何從十字路望透面前霧 若意見太多太嘈
仲要自己作曲作詞
蠢仔去移山有無兩個人一齊既打直圖 最好係encore果陣個造型

嘩坐得前係著數啲

影得唔錯喎巴打

多謝 我影左好多之之

你係咪坐字母行?

我坐green 嘅5行到啦 見到超lin同一個mk仔黎睇,又真係幾靚女

應該話係唔覺得有男人嘅存在

呢part好姣 又淫淫地

大露背
其實張軒真係好正 小斌女就爽啦食過佢

之之吃不到

鹹濕啲講
張生把聲淫叫一定好正

係咪唱櫻花樹下之後果下

你淫叫同鳩叫都唔識分喎

可能佢都係咁叫呢

大佬拆樓咩

樓下仲唔投訴

影得唔錯喎巴打

多謝 我影左好多之之

你係咪坐字母行?

我坐green 嘅5行到啦 見到超lin同一個mk仔黎睇,又真係幾靚女

超蓮又幾有taste

無啦 fo得好辛苦
原來呢度咁多之之fans

無啦 fo得好辛苦

最尾
往後如果仲有機會,我想聽到既crossover:
比ivana唱既:《不同班同學》
可能好好聽,但千祈唔好拉慢黎錄......

比皇上唱既:《小團團》
呢首應該可以加入《笑忘書》《預言書》《青春常駐》,成為感懷人生系列,可否用降兩度身份唱左佢?

其實我好鍾意佢地opening唱開籠雀 愈聽愈正

無啦 fo得好辛苦

最尾

你諗到d咩
蠢仔去移山有無兩個人一齊既打直圖 最好係encore果陣個造型

得呢啲廢相
(not encore造型)
原來呢度咁多之之fans

相認區

無啦 fo得好辛苦

最尾

你諗到d咩

肥雞
琴日仲ff佢地會上黎睇post,今日就係咁講淫嘢
往後如果仲有機會,我想聽到既crossover:
比ivana唱既:《不同班同學》
可能好好聽,但千祈唔好拉慢黎錄......

比皇上唱既:《小團團》
呢首應該可以加入《笑忘書》《預言書》《青春常駐》,成為感懷人生系列,可否用降兩度身份唱左佢?

其實我好鍾意佢地opening唱開籠雀 愈聽愈正

開頭揀歌嘅choice 係唔錯,但無奈地之後唱膠歌

得呢啲廢相
(not encore造型)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞