張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(2)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike

恭喜哂

個簽名....

極速簽 實在太多人
有咩紀念品?
有咩紀念品?

T shirt
Tote bag
卡通膠...卷
唔知今次之後仲有冇機會見到IVANA企上紅館夢台

PS: 十年FANS

我諗幾難
不過其實我覺得聽之之,細場仲正

上次文化中心

文化中心嗰次無去好後悔

上次坐第二行 正到傻
快d去買碟啦
有咩紀念品?

T shirt
Tote bag
卡通膠...卷

仲有一對鎖鑰扣

我諗幾難

上次文化中心

文化中心嗰次無去好後悔

上次坐第二行 正到傻
快d去買碟啦

第二行
我差啲搶唔到飛
仲有邊到會有300蚊單買 好想睇

見到fb grp好似有
不過單張好難搵 我琴晚搵極都搵唔到

原價可以一齊夾 但佢地黃牛 仲話叫我買多張請佢睇

如果你早啲出現就好 而家我搵左個fd
皇上話皇后煩鳩
皇上話皇后煩鳩

其實我唱k都係咁唱
皇上話皇后煩鳩

其實我唱k都係咁唱

唔係煩膠咩
好睇係幾好睇
Ivana今晚唱歌水準簡直係超班,酷愛勁驚艷
但如果為左crossover入左就好搵笨囉
合唱既歌得十首左右,交換唱對方既歌都無乜,連下次愛你都無埋影

覺得ivana擺左好多心機起場show度
反而張軒應該之前重心擺左起大陸節目度

我諗幾難

上次文化中心

文化中心嗰次無去好後悔

上次坐第二行 正到傻
快d去買碟啦

第二行
我差啲搶唔到飛

好想佢再開都開呢d類型嘅concert
今日feel到王苑之有d唔開心
Fans反應真係差太遠
但其實我第一次聽王苑之唱live 聽到起雞皮 個人好激動...
平心而論 佢d歌感柒力幾好 唱功唔差 又好比心機演出
唔知點解d fans會咁...
軒仔唱歌就開燈 到王苑之唱歌就熄燈
唉 其實香港fans可唔可以尊重台上面既人多少少

我諗幾難

上次文化中心

文化中心嗰次無去好後悔

上次坐第二行 正到傻
快d去買碟啦

第二行
我差啲搶唔到飛

FF:如果可以好似蘇打綠咁同orchestra合作砌隻大碟...
好睇係幾好睇
Ivana今晚唱歌水準簡直係超班,酷愛勁驚艷
但如果為左crossover入左就好搵笨囉
合唱既歌得十首左右,交換唱對方既歌都無乜,連下次愛你都無埋影

覺得ivana擺左好多心機起場show度
反而張軒應該之前重心擺左起大陸節目度

佢地嘅concert係我心目中應該都要有音樂jam下歌,彈下琴 而家無哂 連我最中意嘅高八度都無唱
Fans反應真係差太遠
但其實我第一次聽王苑之唱live 聽到起雞皮 個人好激動...

附近有人:又王菀之
Fans反應真係差太遠

多謝你 其實我一路都好心痛呢樣
Fans反應真係差太遠

唔中意唔好黎囉

我諗幾難

上次文化中心

文化中心嗰次無去好後悔

上次坐第二行 正到傻
快d去買碟啦

第二行
我差啲搶唔到飛

FF:如果可以好似蘇打綠咁同orchestra合作砌隻大碟...

希望有呢一日
仲有邊到會有300蚊單買 好想睇

見到fb grp好似有
不過單張好難搵 我琴晚搵極都搵唔到

原價可以一齊夾 但佢地黃牛 仲話叫我買多張請佢睇

如果你早啲出現就好 而家我搵左個fd

咁祝你睇得開心啲
Fans反應真係差太遠

我真的受傷了咪有開燈
Fans反應真係差太遠

唔中意唔好黎囉

其實真係算多ivana唱
但個人係想睇多啲佢地合唱/交換歌唱
不過張軒fans擺明多好多
王菀之今晚唱得好好
反而張敬軒有啲啲失望
本身係鐘意張敬軒多啲
不過既然黎得緊係兩個都支持啦
王菀之真係好好聽 好有吸引力
Fans反應真係差太遠

唔中意唔好黎囉

其實真係算多ivana唱
但個人係想睇多啲佢地合唱/交換歌唱
不過張軒fans擺明多好多

冇計
之之連開一場紅館三面台都賣唔晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞