24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist

323 回覆
5 Like 0 Dislike
最近兩日由下晏4-5點到夜晚10點左右出現斷線彈GAME既情況,
估計係SERVER個邊既網絡有問題, 已經搵到解決辦法,
預計今個星期OR下個星期左右會完全搞掂好哂(換SERVER)

期間可以繼續玩, "順既時候好順",
到時搞掂左, 個IP會唔同左, 可能又要開新POST
唔洗擔心BACKUP問題, 因為我有BACKUP到

上個幾禮拜前發生既LAG機情況,
由上次之後到而加都無再發生過,
所以我都續左租依家個SERVER(不只一兩個月),
同埋IP無轉, 繼續而加個IP
最近兩日由下晏4-5點到夜晚10點左右出現斷線彈GAME既情況,
估計係SERVER個邊既網絡有問題, 已經搵到解決辦法,
預計今個星期OR下個星期左右會完全搞掂好哂(換SERVER)

期間可以繼續玩, "順既時候好順",
到時搞掂左, 個IP會唔同左, 可能又要開新POST
唔洗擔心BACKUP問題, 因為我有BACKUP到

上個幾禮拜前發生既LAG機情況,
由上次之後到而加都無再發生過,
所以我都續左租依家個SERVER(不只一兩個月),
同埋IP無轉, 繼續而加個IP

推!
pushhhhhhh
忙左幾日ot唔得閒玩, 尋晚入一入個個都有披風, 我連自己間屋都未起完 今晚返去繼續起
忙左幾日ot唔得閒玩, 尋晚入一入個個都有披風, 我連自己間屋都未起完 今晚返去繼續起

披風係咩黎?我見人識飛又係咩玩法?

就係果件披風, 應該唔係gamemode咁隨便起飛, 算係高空滑翔咁落, 冇打過未玩過

我想要龍頭當帽用多d

就係果件披風, 應該唔係gamemode咁隨便起飛, 算係高空滑翔咁落, 冇打過未玩過

我想要龍頭當帽用多d

終界城可以搵到龍頭同翼, 翼可以用火箭加速,
同埋終界城有箱開, 開箱入面D裝好多都有經驗修補既附魔

我想要龍頭當帽用多d

終界城可以搵到龍頭同翼, 翼可以用火箭加速,
同埋終界城有箱開, 開箱入面D裝好多都有經驗修補既附魔

A lot has changed.
請加白名 cdken
仲有個fd 76_chun
thx

屌你咩玩法 清左我後面座山

岩岩見到 唔知做乜鳩

岩岩見到 唔知做乜鳩

好在我水底望上黎睇唔到佢個位
pish
請加白名 cdken
仲有個fd 76_chun
thx

ADDED

岩岩見到 唔知做乜鳩

laulau又要起大建築了

岩岩見到 唔知做乜鳩

用乜方法移山?

岩岩見到 唔知做乜鳩

用乜方法移山?

應該係用鏟同鎬
新手福利
刷怪場
Zombie EXP Farm X: 2578 Y: 83 Z: -1135 by Doc_Yerin
Blaze EXP Farm (地獄) X: -78 y: 67 Z: -142 by Chaos2810

怪刷場
副本刷綠寶石
重生點直行轉右 X: 2609 Y: 64 Z: -1044 by KingLam_
正版: Thief_bb
正版: Thief_bb

ADDED
今晚搬去spawn點向西叢林點起樹屋

btw搵到個好近spawn既海底遺跡, 係咪可以吸晒d水整海燈籠farm? 冇gamemode要好多泥有冇巴打有興趣幫手

btw搵到個好近spawn既海底遺跡, 係咪可以吸晒d水整海燈籠farm? 冇gamemode要好多泥有冇巴打有興趣幫手

又出團討伐啦

又出團討伐啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞