24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist

323 回覆
5 Like 0 Dislike
ac: rebbit02 正版
好多新人,歡迎去我地村落定居

邊度

邊度

紅圈,spawn點向西一直行,見到個大湖同doc yerin間屋,之後再向西行前少少見到條河就會見到
依家已經起好公共農田,鐵匠鋪(op可唔可以倒少少lava )同公共倉庫,今晚返去起鍊金室同教堂(附魔)
出左街 等真admin訓醒再加

by
Goddamn

邊度

紅圈,spawn點向西一直行,見到個大湖同doc yerin間屋,之後再向西行前少少見到條河就會見到
依家已經起好公共農田,鐵匠鋪(op可唔可以倒少少lava )同公共倉庫,今晚返去起鍊金室同教堂(附魔)

巴打我到左

邊度

巴打我到左

盡量去內陸盆地發展 前面我要留黎起公共設施

邊度

巴打我到左

盡量去內陸盆地發展 前面我要留黎起公共設施

我有lava, lava可以用dispenser放
琴日整左個cobble gen係屋企

ADDED

ADDED

巴打,我唔記得左login個pw,點算好

ADDED

巴打,我唔記得左login個pw,點算好

try come in and register

連登村已經落成啦, 歡迎更多村民加入

起得咁快既 你個廢青日日打機

座山好似一個飛機頭咀緊個女仔額頭

又幾似
留意到我屋企北面d樹唔晒…
村落多左好多人
正門入去轉左係公共田,收完自己種返
驛站有馬可以借
隔離有倉庫,目前缺木缺鐵缺石 ,有多餘嘅野就分類掉入去,入面有自動燒野機,唔知仲有幾多燃料
附魔室係山腰教堂到
公共鐵鉆係後面冶煉所,用爛左自己補返個
鍊金室係前面間屋到
大風車隔離有地獄門+礦場入口
唔記得Minecraft acc
留意到我屋企北面d樹唔晒…

新SPAWN係你屋企上面, 但都有一段少少既距離
上次因應地圖無WOODLAND MANSION所以整左個有MANSION怪物既場地,
但上次個難度太高, 所以換左個新既場地

墨香黃河 (SPAWN點噴水池進入)

場地入面有3個大場, 舊場地既怪都加入埋,
難度比上次易左, 日頭去就輕鬆打, 夜晚去非常建議要組隊

之後都暫時唔會再搞打怪場個D野, 因為唔想行RPG路線,
日後如果有PROJECT場地完成左(e.g. Halloween),
到時可能會整CUSTOM MONSTER / BOSS

同埋其實新SPAWN有傳送門去創造世界 (跳落個水TUM到)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞