[Minecraft]24小時休閒生存伺服器 正版有白名

147 回覆
6 Like 2 Dislike
Minecraft24小時休閒生存伺服器 正版有白名

正版限定 版本1.11.2 有白名單
SERVER SETTING:
/spawn /sethome /home, 防紅石連閃,
防火, 防爆(CREEPER, TNT唔會炸爆野但有傷客)

伺服器規則:
1,唔好影響到其他玩家
2,自律
3.大家一齊和平打機

SERVER大方向:
細SERVER, 細有細玩,
主要玩 休閒, 平淡, 生活, 唔會裝MOD, 唔會太依賴插件,
遲下會開多個創造世界,唔會影響到生存主世界
SPAWN點隔一段長時間會轉, 但唔會離原本果個好遠
ADMIN得一兩個, 同埋唔會亂搞生存世界

主要招募對象:
對MINECRAFT有愛, 對休閒,平淡,生活有興趣既玩家
(如果想玩咩PVP/公會/RPG/MOD/SKYBLOCK個味野, 依度唔岩你)

可以既話係POST度留GAME名, 又或者入RC:20167559有更多既資訊

加左白名單之後, 入SERVER, 打/register 密碼 密碼, 之後打/login 密碼 就可以出發

Visa應該無問題
Push
留名
我上RC post game 名

驚比人相認
巴打我RC留左GAME名
game名:kissmeho
game名:kissmeho

added
活躍玩家有幾多
正版限定點解要裝登入插件
活躍玩家有幾多

hi mj , long time no see, 有無興趣黎玩呀 by KingLam
正版限定點解要裝登入插件

今晚會整走個登入插件, 搞server個時係用整合包黎改, 所以有小小不足既地方
Game id: francohins 求add
Game id: francohins 求add

No user found with provided UUID/username! 有無打錯大細階 / 係咪正版
留game名:ccaalau
活躍玩家有幾多

hi mj , long time no see, 有無興趣黎玩呀 by KingLam

long time no see
個ser應該好多建築撚
活躍玩家有幾多

個ser應該好多建築撚

BTW, add我whitelist先,有機會入黎玩
活躍玩家有幾多

個ser應該好多建築撚

無咁既事, 普通生存既多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞