24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist

323 回覆
5 Like 0 Dislike
Id hkgwhitestone
Id hkgwhitestone

ADDED
ANITAMUI
ANITAMUI

ADDED
FOR鐘意探索既PLAYER
已經 /locate Mansion -> 無法找到任何 Mansion 結構
所以"林地府邸"可以唔洗再搵, 慳番D力水,
另外蘑菇島係ONLINE MAP已經有巴打搵到,
所以都唔洗再搵
最近兩日由下晏4-5點到夜晚10點左右出現斷線彈GAME既情況,
估計係SERVER個邊既網絡有問題, 已經搵到解決辦法,
預計今個星期OR下個星期左右會完全搞掂好哂(換SERVER)

期間可以繼續玩, "順既時候好順",
到時搞掂左, 個IP會唔同左, 可能又要開新POST
唔洗擔心BACKUP問題, 因為我有BACKUP到
求屎萊姆xy 想要黏性活塞好耐

spawn point 向左走

spawn point 向左走

thx
FOR鐘意探索既PLAYER
已經 /locate Mansion -> 無法找到任何 Mansion 結構
所以"林地府邸"可以唔洗再搵, 慳番D力水,
另外蘑菇島係ONLINE MAP已經有巴打搵到,
所以都唔洗再搵

因為locate都搵唔到mansion, 所以整左個場, 入面有mansion既怪(有其他怪),
地點係spawn直行轉右, 建議有整裝備同組隊幾個人先入,
場入面有間野D怪會掉綠寶石
ID: hkgwhitestone
ID: hkgwhitestone

之前有巴打用左依個名, 我已經加左,
定係你試下用第2個名
想問下個條超長路軌係有乜用?
ID:FuxxMucus
ID: Xander1421

ID:FuxxMucus

Added

ADDED
想問下個條超長路軌係有乜用?

無人認頭?
天空嗰條?

yes見佢係我隔離所以問下
天空嗰條?

yes見佢係我隔離所以問下

好似係連住2間屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞