24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist

323 回覆
5 Like 0 Dislike
留名
ID: TangYuan
正版

ADDED
留名
正版

等2至3個鐘admin訓醒就加
另外 我都覺得用綠寶石好似係唔錯
墳場副本可以打到好多綠寶石 不過要捱到入去教堂
Lemonade巴打玩開啲咩小遊戲可以推介下
BY Goddamn

有冇hunger game 玩
僵屍圍城都得,我屋企有城牆未驚過

我可以幫手整hunger game
不過我唔係op
近排玩bed wars
留名
正版

BY Goddamn

不過我唔係op
近排玩bed wars

有位巴打屋企上面有自製雪場,可以玩個咩掘雪掘人落街
留名
正版

BY Goddamn

不過我唔係op
近排玩bed wars

呢隻game好舊架啦喎
1.2.5我仲刨緊mc wiki嗰陣已經見過
嗰陣好似成個wiki得呢隻minigame
留名
正版

BY Goddamn

不過我唔係op
近排玩bed wars

呢隻game好舊架啦喎

可以整幾層同每格有唔同厚度, 襟玩啲
留名
正版

BY Goddamn

不過我唔係op
近排玩bed wars

呢隻game好舊架啦喎

可以整用弓 flame enchant 同 tnt
留名
正版

BY Goddamn

不過我唔係op
近排玩bed wars

呢隻game好舊架啦喎

可以整用弓 flame enchant 同 tnt

呢個都好, 無咁難搞, 唔使下下mcedit/plugin
Id:TorusBlue
Id:TorusBlue

ADDED
可以考慮整 tnt run
已安裝LIFT PLUGIN , 解決用紅石LIFT周圍玩家LAG既問題,
原本有紅石LIFT既地方可以更換新既LIFT, ADMIN會幫手

另外關於新副本推出日期將會同新SPAWN同步推出,
新副本將不會收入場費就可以入, 難度適中, 貫徹Relaxing既理念,
新SPAWN有PROTECT, 解決新人係SPAWN被怪物洗傳點既情況,
新SPAWN設備會更完善, 因為新SPAWN我依一兩日先開始搞,
所以要等多幾日 OR 1星期左右 先會正式推出
已安裝LIFT PLUGIN , 解決用紅石LIFT周圍玩家LAG既問題,
原本有紅石LIFT既地方可以更換新既LIFT, ADMIN會幫手

另外關於新副本推出日期將會同新SPAWN同步推出,
新副本將不會收入場費就可以入, 難度適中, 貫徹Relaxing既理念,
新SPAWN有PROTECT, 解決新人係SPAWN被怪物洗傳點既情況,
新SPAWN設備會更完善, 因為新SPAWN我依一兩日先開始搞,
所以要等多幾日 OR 1星期左右 先會正式推出

新SPAWN會有傳送門, 一入就到而加主世界既SPAWN,
所以唔洗擔心會唔同左位置既問題
強制由石器時代 升到 現代

解決紅石LIFT LAG既問題, 其實有其他方法(e.g.裝防紅石連閃 / 降低紅石觸發次數密度)
如果SET到咁, 大家有好多野都整唔到
強制由石器時代 升到 現代

解決紅石LIFT LAG既問題, 其實有其他方法(e.g.裝防紅石連閃 / 降低紅石觸發次數密度)
如果SET到咁, 大家有好多野都整唔到

我架永動飛行器
死ser
死ser

restart
死ser

restart

CAN'T

係咪轉左新spawn 定要幫手搵靚地?
新spawn有冇人一齊組建圍村,起城牆

起完俾人用鵝卵萬里長城包住一鑊熟

反正最後都比人擋住個山景海景,自己起道牆好過

揀個海邊位大家沿岸望海咁起啦 之後背海位起牆, 起碼有海景位睇日出/日落, 再鎖海面幾格之外唔俾起野(留少少位起海岸線走廊/碼頭) 佢要係海底起咪由佢, 起碼唔阻人, 我自己都鍾意海底起野

揀個海邊位大家沿岸望海咁起啦 之後背海位起牆, 起碼有海景位睇日出/日落, 再鎖海面幾格之外唔俾起野(留少少位起海岸線走廊/碼頭) 佢要係海底起咪由佢, 起碼唔阻人, 我自己都鍾意海底起野

我鐘意河景多過海景
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞