24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist

323 回覆
5 Like 0 Dislike
新spawn有冇人一齊組建圍村,起城牆

起完俾人用鵝卵萬里長城包住一鑊熟

反正最後都比人擋住個山景海景,自己起道牆好過

揀個海邊位大家沿岸望海咁起啦 之後背海位起牆, 起碼有海景位睇日出/日落, 再鎖海面幾格之外唔俾起野(留少少位起海岸線走廊/碼頭) 佢要係海底起咪由佢, 起碼唔阻人, 我自己都鍾意海底起野

我鐘意河景多過海景

河景兩邊都有屋係最靚
有無bdcraft用家同我一樣無connected texture
有無bdcraft用家同我一樣無connected texture

用ovorustic不嬲都無connected texture

用ovorustic不嬲都無connected texture

啲玻璃一格格睇見都覺得煩

有用texture pack不過玻璃仲係有框一格格, 係叫做中間清冇紋

有用texture pack不過玻璃仲係有框一格格, 係叫做中間清冇紋

好耐無玩
而家仲使唔使optifine
以前好似裝咗optifine有得set
Add fd: xxPinkmugxx
Thx
Add fd: xxPinkmugxx
Thx

ADDED
屈死晒3隻遠古守衛搶左個海底遺跡住 今次應該起最後一間屋
新手福利
刷怪場
Zombie EXP Farm X: 2578 Y: 83 Z: -1135 by Doc_Yerin
Blaze EXP Farm (地獄) X: -78 y: 67 Z: -142 by Chaos2810

怪刷場
副本刷綠寶石
重生點直行轉右 X: 2609 Y: 64 Z: -1044 by KingLam_

老手福利
上個SERVER舊地圖已成功移植,
ADMIN將會係舊地圖COPY老手既物品同建築黎而加既地圖,
而舊地圖既SPAWN將改裝少少當新SPAWN黎用
新手完全唔識點入求教
有正版,剩係玩過單機 🙇🏻🙇🏻🙇🏻
GAME名: YOUTHGOAT
求加
please add me
game名rotaphane
game名: Protaphane
新手完全唔識點入求教

邊到唔識?
GAME名: YOUTHGOAT
求加

ADDED
game名rotaphane

ADDED
ADD ME :KELVIN1994
新手完全唔識點入求教

開GAME之後, 按"多人遊戲" , 之後按"新增伺服器" ,
然後係 "伺服器位置" 鍵入kinglam.mcph.eu
輸入後按"完成" , 見到SERVER著綠色燈就按兩下滑鼠左鍵,
見唔到著綠色燈就按"重新整理", 有唔明再問
ADD ME :KELVIN1994

ADDED
新手完全唔識點入求教

開GAME之後, 按"多人遊戲" , 之後按"新增伺服器" ,
然後係 "伺服器位置" 鍵入kinglam.mcph.eu
輸入後按"完成" , 見到SERVER著綠色燈就按兩下滑鼠左鍵,
見唔到著綠色燈就按"重新整理", 有唔明再問

仲有, 入左SERVER之後要打/register 密碼 最少4個英/數字,
之後每次入SERVER都要打/login 密碼
ADD ME: ALEXHANG1125
ADD ME: ALEXHANG1125

ADDED
新SPAWN想起圍村
類似咁樣
有冇巴打一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞