621 部署建議,入嚟討論,搵到方向好重要。

1267 回覆
1697 Like 8 Dislike
push
[member]咪大想頭 義士都未救就想完全解決問題[/member]
不如大家嘗試吓等啲議員入去開會之後
等佢哋傾到有結論先至俾佢出嚟啦
反正之前都浪費咗咁多時間冇得開會
而家咪俾機會佢哋一次過開會囉
順帶一提班狗係會扯開你個眼罩先會兜頭噴啲胡椒噴霧落你塊面度
築人鏈唔反抗嘅話真係等死等畀人拉
推呀!無贏到呀!
咪撚再打飛機,唔可以俾對面有喘息機會。
我地再打飛機對唔對得住個烈士?
基本上和理非都要幫手,大家同一條線
同意
push
我盡力趕起咗個Q&A
想文宣幫幫手整圖,直接share,分秒必爭,拜託大家。
有黑警做裝飾效果更好

==========

Q:我真係好攰,可唔可以放棄?
A:政府利用緊拖字訣,消磨你意志。最重要係我地放棄就會辜負烈士遺願,咬緊牙關,頂埋依次!

Q:政府已經暫緩送中,仲搞咁多野?
第一,佢未撤回送中。最重要既係,我地唔可能放棄失明、昏迷、吐血、被毆打既義士。

你忍唔忍心佢地帶住重傷坐十年監?你今次放棄救人,下次仲邊有義士願意同你抗爭?

唔係有希望先行出黎,係行出黎先有希望。

Q:點解唔星期日遊行?點解揀21/6升級?
A:星期五立法會需要審議明日大嶼批錢,亦即係立法會有人。唔係亂升級。17/6已經遊行過,係時候攻守轉換,盡地一煲扭轉情勢。

Q:點解21/6 要同時三罷?
A:只有三罷,大家先可以行出黎支持升級。

Q:621 我真係出唔到黎,可以點做?
A:請廣傳「620死線621升級」俾朋友、泛民。你既share就係拯救香港既關鍵之一。

Q:我係和理非,621升級關唔關我事?
A:關,和理非同勇武就係盾同劍,缺一不可。和理非你唔需要衝,但係你可以係後排支援,護住佢地後面,提供物資上前線。

Q:621 7點會唔會太早?
A:請參考612時序。朝早出唔到就下午,下午唔得就夜晚!

Q:點解兵分三路?有無優先順序?
A:首要立會,警總次之,禮賓有餘力再作打算。其他地方由群眾判斷,自行發揮。

====分隔聲明====
政府!我地齊上齊落,620唔回應四大訴求,唔撤銷暴動罪名同其他起訴的話,我地有必死決心將明日大嶼同國歌法一併拉落黎!要佢地陪葬!
不撤不散!
推!!!!!!
眼罩就用都war game啲,廣華街有好多,有海綿,夠貼眼,不過可能會入小小gas
https://media.karousell.com/media/photos/products/2017/05/02/_1493717798_67e8fc82.jpg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞