621 部署建議,入嚟討論,搵到方向好重要。

1267 回覆
1697 Like 8 Dislike
其實跟住落黎係一場民意戰。
連登仔有冇諗過用咩方法搶民意?

要衝都要衝得出師有名
例如:一齊著or 揾支野掛住黃色雨衣 上面寫住林鄭殺人兇手 用烈士光環衝去揾林鄭直接對話。佢敢阻你就自打嘴巴冇用心聆聽意見,唔阻你一句死者遺願未了ko佢。
其實好多post都係得推推推
太多post 好多有用既post或者呼籲既post好易沉撚哂底

果個大post其實純粹俾個方向大家
問題係621做啲咩都唔夠多討論
熱門好多都唔關621事
啲議員淆撚到仆街
連登討論完 > 621集會 > 有成果 > 民陣/議員出黎搶騎劫搶拎光環
           > 冇成果 > 各安天命
着校服就已經係一個好大武器
發夢見到搞9鄭若驊,去到佢屋企門口靜坐
聽聞 Tg係咪有個戰術公海gp
一直都好想知啲人傾左啲咩 死撚哂?
佢自打嘴巴你咪出師有名衝防線 又得民心跟住落黎每次都用光環話去見林鄭根本冇得輸。你佔乜佔乜 出師無名又失民心。
唔建議掉蛋,掉咩係鏡頭前都係好難睇,人鏈係ok既,太過衝就會失去支持
明日大嶼好難攪,老一輩係接受架,反而國歌法而家食住個勢會較易推
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞