621 部署建議,入嚟討論,搵到方向好重要。

1267 回覆
1697 Like 8 Dislike
有冇諗過將陳同佳安放埋入要求?
有冇諗過主流藍絲成9日拎呢個卒9我地?
如果加個,
要求政府用一次性引渡陳同佳原地受審,
你地覺得有冇幫助?
屌!佢地覺得我地不顧人命!
我都知丫 因為其實原本係呢件事
小弟愚見
由6月20日政府唔正面回應開始
大家出黎一人一封請願信要親手交比特首/三大司長/各議員/警署一哥
內容係五大訴求
各物資站可以print定
或者自己print出黎
各位係信內簽自己名
或者加其他內容

地點可以係係立會,政總,警總,郵箱,郵政局,特首辦,禮賓府,各司長嘅屋企,各議員嘅屋企,每個市民堅持要親手交比上述嘅官員,搵朋友拍照留念,交到佢地返唔到工,交到佢地煩,交到佢地要撤回同正面回應所以市民嘅訴求為止,日夜都交,交到佢地冇覺好訓,好似狗仔隊咁偷拍,好似追星族咁狂熱,追到佢地驚,追到佢地怕

可以針對唔同官員
pin地點叫人去請願
目的係癱瘓林鄭施政
直到佢正面回應我地嘅訴求為止
即係又一次菜田村?
q起手比人搬???
我有講過政府一日唔回應,咩法案都唔比佢過
明日大嶼都係好賣港,仲可能實際影響基層市民
但有人同我講應該focus 反送中,大嶼無咩人care 號召唔到咁多人 但其實我意思係繼續要求撤例放人再阻止立會運作⋯其實係兩位一體
push
Push

不宜過激

依個good
即係又一次菜田村?
q起手比人搬???

真係唔好高估出嚟嘅人,肯出嚟唔代表肯手幫

10個坐威吶喊嘅,7個會閃,2個企喺度拍片

612發夢上前線觀測
push
認同 前線頂住既真係少到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞