621 部署建議,入嚟討論,搵到方向好重要。

1267 回覆
1697 Like 8 Dislike
幫推
lm
但係香港人唔會同我地一齊玩耐性
一拖件事就會淡 救義士一定要快
為左621行動,我cdrom幾年特登開ac,希望你地會聽下。
https://lih.kg/1241661
簽署白宮聯署,令當撈侵在G20峰會可向中共施壓
撮要:廣傳,簽署白宮聯署,給予Trump外交理由,基於香港在中美貿易戰中舉足輕重的地位,在G20峰會向中共施壓,協助確立香港主權。夠十萬人,白宮一定要回應,簽個名,就能幫到香港!上週的《香港人權及民主法案》聯署,就是成功例子!
President Trump: Please liberate Hong Kong from Communist China's occupation
https://petitions.whitehouse.gov/petition/president-trump-please-liberate-hong-kong-communist-chinas-occupation?fbclid=IwAR3m6cIXND1mPmE536YQCxnAuVq8D_wSve7S_tQ5emfb_iDknhEm5Cjee00

我唔明點解啲人仲覺得香港人會同你慢慢玩
香港人都要生活生存
其實真係拖得耐對大家冇着數
其實一鼓作氣再而衰三而竭
一次遊行消耗咗好多民怨
其實真係冇可能做到個個禮拜出嚟行
對上一次已經拖左80幾日
然後呢 乜都爭取唔到之餘仲有人一路被清算
大家要諗下 其實而家民意已經開始慢慢逆轉
真係唔可以拖太耐
[url]洗撚咩,我講d野同樓主一模一樣,樓主都冇加密[/url]
up
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞