[PS4/PC/NS]血咒之城:暗夜儀式 Bloodstained: Ritual of the Night 綜合討論區

905 回覆
11 Like 11 Dislike
SWITCH 有更新未...又話呢個WEEK
佢集齊全武器,係咪曾經擁有過就得,唔駛長keep係身?
最高攻擊力槍係唔係8bit果支?
拎到碎片果陣條女俾人插啲聲好煩
道具同石都有得繼承
角色變LEVEL 1
option 可以閂咗嗰個動畫
曾經擁有就得
真係speed run 就一定開新save , 唔會谷呢D
同埋呢隻GAME 咁易, 玩無傷多數都指定用邊把道具 + 無魔法
佢吸你錢,你愈有錢佢愈高血
全繼承狀態打nightmare根本同打normal/hard無分別,因為最好用既無限mp眼鏡同高速移動都無收返

只有對跳劇情有影響既碎同道具會收返,無得帶落下一輪,任務亦會reset
日版聲都無乜野,英語版聽一次都覺得煩
AH...................!
係咪得我一個覺得把聲好治癒
巴打平時睇開乜野
應該都係d動作片

PS: 白金左都係等DLC
我鍾意拎野俾丫婆同錬金嗰度治癒,仲有扮斬月講野都幾得意
扮斬月講野?邊度有得聽?我最後遇到佢係搭火車
想問下,火車果隻隱藏怪有無得再打?我打左一次再搭火車已經遇唔返佢。BTW 隻怪好痴線,100%咒詛死亡,我係靠左邊d 箱屈佢先贏到。有無方法可以防咒詛死?
可以再打 只係每次都要睇風景...最簡單拉去左邊箱打 唔洗煩
我諗你應該係打完再望風景所以見唔到..??

你打完過版圖再返入去 再睇1分鍾風景又會走出黎搵你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞