[PS4/PC/NS]血咒之城:暗夜儀式 Bloodstained: Ritual of the Night 綜合討論區

905 回覆
11 Like 11 Dislike
哦呢招 唔該晒

Lv9都無常駐係咪中左bug
如果full gear 計dpm , 應該真係佢最高

不過正常第一次玩整把永恆之藍 + 大劍lv9 , 已經好撚夠做 , 再唔拎到瞬移拎把女神劍用
真•真空刀先屈,計DPS一定最高
有無人都係咁
講Full gear,鑽石子彈加古惑的槍,8成Boss手殘都冇傷過到
集齊碎片用魔法仲痴線

真空刃不過係回憶加分
最後用永恆之藍前嗰把打贏左O.D.
之後兩個boss根本無腦過
而家switch係咪未有dlc?
未有得用斬月玩?
btw山銅真係難拎到癲,想話拎兩粒合永恆之藍,開左30個箱都未有
Switch到依家除左歐美版有中文patch之外就乜柒都無
刷米有,洗乜開箱
想問PS4有冇update fix下bug咁
想買但見好似幾多bug下
ps4還好,係load圖比PC慢
刷邊隻野
冰墓飛斧頭嗰隻
隻GAME太易玩, 冇繼承直接玩NIGHTMARE難度最撚難打既竟然係第1個BOSS, 之後d boss可以用武器無腦壓輾
有無人玩NS 版個連射點射都升唔到熟練度?
我已經用時間停頓+無限MP+無限彈 用鑽石彈 射5分鐘條熟練度條都係空嘅。
當然係對著怪放 都唔升
無限sp眼鏡 加骷骼介 加地獄犬
拿齊100%魂,然後就有個寶箱喺鍊金npc 間房。開佢係眼鏡一副。帶著佢無限SP。
技能熟練唔洗100%都白金到
ns實體真係玩到屌。不過無女武神都唔係咁難,OD係勁,但我用太刀又唔太難wor. 跳斬,落地滑後斬呢d基本。有位出下下斬減佢防,之後有大位就兩下正波斬,再一下全圓斬,再一下正波斬。好大力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞