[PS4/PC/NS]血咒之城:暗夜儀式 Bloodstained: Ritual of the Night 綜合討論區

905 回覆
11 Like 11 Dislike
我都鍊齊有冇師兄知個碎叫乜名?
火 冰 雷 ?? 暗 , 猜一個字?

有bug?
你再去打多粒試下
值唔值得買 未玩過惡魔城
斬一下就得?
講現今arpg元素同故事,今集内容只能講僅合格。單機,無轉職,無乜解迷元素算一本道,純殺怪掉寶同情懷。

畢竟係繼家用機ps1月下之夜想曲後接力棒,用左幾年聚籌而成既產物,我唔敢講下一隻新惡魔城仲會唔會有,趁呢排無咩大作可以一試。
你試左先
Thx Ching
個網冇,BY THE WAY THANK YOU
最後要搵番個英文名先搵到 係下水道
終於白金左
唔上網搵真係唔知要打怪攞水中噴射先過到...哩個位好似無提示?
有無人知龍甲係點拎?圖鑑得番一件防具,又無得鍊成。我上網搵圖鑑先知係龍甲
0.5%係難刷

我估設計團隊原意係認為
玩家見親新怪都會刷到出碎先走
你係咪賣鬼左原本果粒
正常都係估附近有boss打完先可以落水, 點估到係隻細怪仲唔係100%掉魂
佢有d位係令人莫名其妙, 以前惡魔城學新技搵新路
無一集呢D位做得咁差
前幾日去188完全唔見有邊到先仲有P4版
我都係經過無lala打左隻怪拿到碎片,先有個介紹彈出來話可以係水中移動
但係其實我覺得係好既,反而係之前個幾隻習慣左打完boss就有新技直接過新路,今集先覺得怪怪地
如果佢第一隻100%掉碎片我都覺得ok
我行過幾次都無掉碎片, 卡左一輪唔知去邊要搵攻略
之後都出入間房5, 6次先攞到碎片
我卡左半個鐘最接上網搵攻略算
我pc買左連唔到ps4手制,但我開第d game又連到 有無人知點搞
我好似打第2隻就出左,然後噴噴下噴左去沙漠度,然後先知隻GAME技能次序有問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞