[PS4/PC/NS]血咒之城:暗夜儀式 Bloodstained: Ritual of the Night 綜合討論區

905 回覆
11 Like 11 Dislike
無玩過ps4唔知
30fps肯定有差
但隨時玩無得輸
打完od, 拎埋藍忍加速器
speed run
收到風ns ver喪cut單,大家有買趁手
朋友響旺角遊戲店做嘅消息,我唔知其他舖係咪一樣
digital版要等到幾點先解禁
Switch係咪都有中文?
有無人知有好多音樂盒果間蔚蓋房間有咩用?
信和地庫買左Switch版359
盒面全英文字,應該係美版

語音同聲Config入面有得較(唔使出面設定度較)
語音有得揀日文英文
不過字幕只見簡體中文冇正體中文
唔知係唔係美版先至會咁
我用日字日聲的所以冇所謂

冇打過PS4版(所以以下都係睇Gameplay比)
Switch版入Dock或者手提都似係30fps
講野既時候睇落人係矇少少
不過打落完全唔覺窒

都係o個句
會拎出街打Switch版冇得輸
只會坐o係屋企打就請買PS4版
有冇人用ns pro掣個類比成日太大力彈番轉頭變左反方向
想問下無限彈點拎?今晚諗住試下整下d槍玩下..最強既槍係追蹤槍?

Thanks
阿婆任
Switch港版下載版

血咒之城:暗夜儀式
HKD 310.00
https://store.nintendo.com.hk/70010000019241

支援語言:
日文 , 英文, 法文, 義大利文, 德文, 西班牙文, 葡萄牙文, 俄羅斯文, 韓文, 繁體中文
香港區係咪無得就咁eshop買

一定要上呢個網買?
yes
想知呢隻game d item 唔執幾耐會消失

諗住開住個畫框上火車車頂刷錢, 食完飯先返黎執錢
火車刷得五分鐘左右 佢會強制落車
畀司機趕落車
交野食個阿婆任都冇乜點做過..要做到最尾先有?..尋晚拎完無限MP...今晚再慢慢清下先
無記錯係
簡只係得殘體
但入到GAME係SHOW正體
似乎係跟NS 系統出正/ 殘體
諗住買NS版,
劇情好唔好?
Thanks 咩子彈最勁?

今晚拎哂d 料理書先慢慢解...
ns 有貨啦?
利申tko
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞