[PS4/PC/NS]血咒之城:暗夜儀式 Bloodstained: Ritual of the Night 綜合討論區

905 回覆
11 Like 11 Dislike
load bgm
100% 地圖:
https://gameplay.tips/guides/4469-bloodstained-ritual-of-the-night.html

佢個地圖係每個地區咁出,隱藏房有第二隻顏色表示,易睇好多
拆武器,海入面隻馬跌把武器係其中一把可以拆金出黎
真空刃依然係咁OP啦
同樣打吸血鬼BOSS
用火鞭鞭到彈盡糧絕都打唔死
轉真空刃秒殺
明明兩邊攻擊力真空刃差成2X
但DPS仲高過火鞭
大劍就改到明顯出手仲慢過其他惡魔城
到底佢地點設計武器MOVE SET架
ns個性能仲想點
抵喇
意大利麵打咩怪有
睇完呢條片,都係決定買 pc 版
順又順過ns,靚又靚過ps4,分分鐘仲有工口mod
又想呃
有冇講過話有幾多個 DLC ?
白金完想放了
1.03更新幾GB,唔知有咩內容?
小麥粉+雞蛋+岩鹽

淨係後者打船既水母掉落,其他有得買,如果無顯示可能你未拎義大利面食譜。

引用巴哈:
雙龍之塔 第二次到塔外時,會看到下面有狼人
狼人頭上有個很高的寶箱就是義大利麵食譜
岩鹽有得買
不過唔係食物果版
玩完唔夠喉
GBA 同 NDS 個幾隻邊隻好玩 想開多一兩隻黎玩
兩部機淨係玩過刻印
我唔會賣,為收藏

將來有新内容幾時更新,有幾多我唔清楚,但官方實擺哂時間係bug同NS問題先。
單機game一定買pc版,
所有地圖顯示系列黎講:

創迎MODE:
被奪走的刻印>迷宮迴廊>蒼月的十字架

正統MODE:
月下之夜想曲>曉月圓舞曲>白夜之協奏曲
打錯字自膠

唔計正傳,所有地圖顯示系列黎講:

創新MODE:
被奪走的刻印>迷宮迴廊>蒼月的十字架

正統MODE:
月下之夜想曲>曉月圓舞曲>白夜之協奏曲
有冇人知1.03update左d咩
Thx 巴打 應該會試下曉月圓舞曲同迷宮迴廊
但GBA果幾隻劇情上有冇話先後 ?
我諗你要google下

我都唔係好記得了。

十幾年前玩
今次中左伏,以後唔係ns獨佔既話都係玩返pc算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞