[可能含劇透]有冇人今日睇左藥到命除

208 回覆
11 Like 1 Dislike
真係好1999
如果真係攞左男主角身份點會搞咁大場大龍鳳呀打黎打去
咁個院長又係邊個
我會覺得係男主角未完全俾人洗哂腦,所以佢寫寫下封信就醒覺
真係好1999
咁個院長又係邊個

做戲俾佢個女睇 佢都扮左咁耐院長啦 死個個係佢d靚換左佢塊面皮者
成幕英雄救美都係佢造出黎 順便再火燒重起 再loop多次個故事
真係好1999
咁個院長又係邊個

做戲俾佢個女睇 佢都扮左咁耐院長啦 死個個係佢d靚換左佢塊面皮者
成幕英雄救美都係佢造出黎 順便再火燒重起 再loop多次個故事

我覺得真係過份解讀喇
男主角寫信,拆石膏同睇畫都係得佢自己一個,咁佢又做俾邊個睇?
同埋如果佢真係一早諗住燒哂d野,佢上到黎就唔會咁驚訝啦
同埋如果真係換面,男主角塊面都會溶(中段出城同尾段放火都有顯示到)
真係好1999
咁個院長又係邊個

我覺得真係過份解讀喇
男主角寫信,拆石膏同睇畫都係得佢自己一個,咁佢又做俾邊個睇?
同埋如果真係換面,男主角塊面都會溶(中段出城同尾段放火都有顯示到)

treatment後面死 睇畫係treatment前定後
套戲段與段之間太跳 記唔到次序
我印象係寫信先俾人捉去蒸 蒸完個晚跳左去奸女 男主醒去救女主 睇畫唔記得係插係邊
btw open ending都係自己ff落去者 過唔過份
真係好1999
咁個院長又係邊個

我覺得真係過份解讀喇

treatment後面死 睇畫係treatment前定後
套戲段與段之間太跳 記唔到次序
我印象係寫信先俾人捉去蒸 蒸完個晚跳左去奸女 男主醒去救女主 睇畫唔記得係插係邊
btw open ending都係自己ff落去者 無話咩過唔過份解讀嘅 分享下讀後感者
男主角俾人捉左去灌魚,之後洗左腦
女主角搵男主角話以為佢會帶自己走,男主角應佢呢度咁好點解要走
跟住院長同女主角進行婚禮,同時間男主角寫信
寫寫下開始醒覺,拆石膏
院長成班人仲跳緊舞,男主角就去左院長間房睇畫
男主角發現左女主角係院長個女,就去左山洞同院長打
我同事open ending,但個位應該係男主角仲係俾人洗左腦定完全醒覺左
如果話男主角係俾人換左身份就解釋唔返之前一路發生既野
男主角俾人捉左去灌魚,之後洗左腦
女主角搵男主角話以為佢會帶自己走,男主角應佢呢度咁好點解要走
跟住院長同女主角進行婚禮,同時間男主角寫信
寫寫下開始醒覺,拆石膏
院長成班人仲跳緊舞,男主角就去左院長間房睇畫
男主角發現左女主角係院長個女,就去左山洞同院長打
我同事open ending,但個位應該係男主角仲係俾人洗左腦定完全醒覺左
如果話男主角係俾人換左身份就解釋唔返之前一路發生既野

要睇多次先
我唔覺得佢係俾人換左身分
但反而覺得男主到最後嗰幕都重係有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞